Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a legújabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legújabb hivatalos adatok szerint a pénisz hossz világ átlag 13,12cm az európai is 14-15cm mégis sokan leszólják ezeket a méreteket?

Figyelt kérdés
Azt nem értem hogy az átlagos méretet miért szólják le sokan? Ráadásul egy másik szintén hivatalos kutatás szerint a nők 85%-a elégedett a partnere méretével. Tehát elvileg ezekkel a méretekkel nincs is semmi baj nem? Vagy rosszul gondolom?

2016. nov. 28. 18:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jó és ezt el is hitted, amit írt? :D

Olyan átlátszó, mint egy ház :D

2016. nov. 28. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy hazudnak. engem röhögött már ki nő a kis méretem miatt (11-12cm max és vékony is mellette). A kis méretecskével csak a baj van (kicsúszik, csomó pózhoz oda sem ér stb..), és ezt ők is tudják.
2016. nov. 28. 22:11
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem a 14-16 cm lehet a felnőtt átlag. De ha van egy fürge ujjad, és egy még fürgébb nyelved, kenterbe versz minden 20 centis dákót! És az ujjból elég egy perc, akkor fütyiből miért kellene 20 centi? :-)
2016. nov. 28. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:

1. Nem tom ki írta h csak úgy odajönnek és azt mondják heló lemérném a farkad ez nyílván baromság ahogy az is h bemondás alapján. Akit ennyire érdekel annak elárulom h urológusok mérik ( enyémet is gyakran megméri sajátom amikor megyek hozzá) Másodszor az h valami átlagos, és hogy elegendő az teljesen más pl::

az átlagos élettartam férfiaknál 63év, nőknél 67 ha jól tudom gondolom ennél sokan tovább akarnának élni....

vagy még jobb példa átlagos fizu mennyi? szakmára v bármire lebontva de szerintem rohat sokan annál többet akarnának...

2016. nov. 29. 16:36
 15/15 Choler ***** válasza:
65%

Én mindig úgy tekintettem magamra mint átlagos pasira a farkammal,ami a 19-et súrolja.A kitartás sokat jelent persze,meg az hogy nem egylövetű.

A jó nyelv,az ujjak és a fantázia is kellenek.A nagy méret önmagában csak lehetőség.Tudni kell vele bánni is. :-)

Az hogy csak a pasikat érdekli,az valótlan.Ahogy társaságban feljön a szex mint téma,mindig a csajok vannak megáldca a méret témával.De jól hangzik,hogy csak a pasik foglalkoznak ezzel.Pasik is foglalkoznak vele persze: azok akiknek valóban pici.

2019. ápr. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!