Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért szeret chatszexelni?
Figyelt kérdés
Engem izgat, ha valaki mondjuk a világ másik végén épp elképzeli mit csinálnék vele és erre maszturbál :P :D
24 L
Ti?
2016. nov. 28. 17:46
1/7 anonim válasza:
Engem is pont ez, de én vagyok a fiú, s lányokkal beszélgetek. Izgat, hogy minimális információk mellett mennyire tudok ráhangolódni a vágyaira, s csupán a fantáziám leírásával elélveztetem 😇😎
2/7 anonim válasza:
Nekem mèg sosem sikerült rá normális partnert találni.
27/F
3/7 anonim válasza:
Aperitiv a kocsmában, vacsora otthon.
4/7 anonim válasza:
Hasonló a motiváció...persze, ha egy kis képcserével sikerül kiegészíteni...az csak még jobb... :P :D
/F
5/7 anonim válasza:
Szeretek én is erotikus témaban csevegni sőt izgató de a végen valahogy olyan befelyezetlen és semmis az egész ! f
6/7 anonim válasza:
Én a barátommal szoktam, mert külföldön van tavasszal jön csak haza sajnos. Csak egyszer találkoztunk mielőtt kiment volna.
Cseréltünk képet is. Én azért szeretem mert elképzelem hogy itt van velem és olyan mintha élőben csinálnánk. Nem lehetek ettől terhes de mégis jó és izgató. :)
7/7 anonim válasza:
Felizgulok attol ahogy mas leirja mit csinalna velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!