Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek levetközni elötte? L
És mi lenne fordított helyzetben? Ha mondjuk neki lenne valamilyen testi hibája... Például kicsi lenne a farka, lenne egy csúnya sebe, anyajegye, amit szégyell. Te elhagynád őt miatta? Esetleg rászánnád az időt, hogy megtanuld, hogyan lehet az előnyötökre fordítani ezt, vagy legalábbis elérni, hogy bártan fel merje előtted vállalni?
23/L
nem nemhagynám el...
nem lehet ide képet felrakni.
Szerintem sincs aggódni valód. A lányok többsége ugyanígy gondolkodik mint te. Ha már nem tökéletes odalent minden, akkor az már biztos kiábrándító lesz a pasinak.
Pedig tuti, hogy nem. Ha szeret, akkor úgy leszel jó neki ahogy vagy. Tovább viszem a dolgokat, ha mondjuk te leszel neki az első, akkor meg teljesen mindegy mi várja majd a lábaid között, örülni fog neki mint majom a farkának és az lesz neki a legszebb a világon.
No látod, ő is ugyanígy tenne. Hiszen azért van veled, mert fontos vagy neki. Akkor miért kellene előtte szégyellned magad?
Egyébként ha nagyon nem megy, akkor vannak játékok, amik segíthetnek. Játszhatsz például vetkőzős pókert vele, felelsz vagy merszt... Én azt csinálnám, hogy bekötném a szemem egy sállal és csupán annyit mondanék neki, hogy "tegyél velem bármit, amit szeretnél, vetkőztess le, simogass, csókolj, élveztess".
23/L
Ugyanakkor azt tudnod kell, hogy segíteni csak annak lehet, aki kéri és el is fogadja a segítséget. Ha te csak ezt tudod hajtani, azzal nem leszünk előrébb. Viszont mi - legalábbis én - mindent megtettünk, amit csak lehet, innentől rajtad áll.
23/L
De ez egyébként elgondolkodtató is, hiszen azt sugallja, hogy nem bízol meg a párodban.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!