Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a teendő ilyen esetekben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ilyen esetekben?

Figyelt kérdés
Tegnap kegyetlenül megujjazott a párom.Ő szereti a vad szexet és így látszott rajta hogy tényleg nagyon élvezte már azt is ha csak nekem csinálhatta.Nem szóltam neki,mert nem akartam elrontani az örömét de hihetetlenül fájt.Mikor hazértem láttam a bugyimon vérnyomokat(már nem vagyok szűz az nem lehet) és a nagyajkam meg a kisajkam is a kétszeresére duzzadt.A pisilés is eszméletlenül csíp.Mit ajánlotok rá?Meg az is érdekelne hogy mit tegyek olyan esetben,ha egyszerűen képtelen vagyok annak a férfinak nemet mondani bármire is aki tetszik.Ez is nagyon fájt és inkább a gyengédebb dolgokat szeretem de nem szóltam.Egyszerűen félek hogy ha nemet mondok akkor elhagy.Köszönöm előlre is a válaszaitokat/tanácsaitokat.

2016. nov. 27. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a többiekhez: Mondd meg neki, hogy ez neked most nagyon rossz volt.

Én is a kamillateát ajánlom. Vagy esetleg gyógyszertárban kérheted a patikus segítségét. És ha hamarosan (2 napon belül) nem tapasztalsz javulást (vagy 1 napon belül rosszabbodik), akkor valóban, irány a nődoki!

És tanulj meg nemet mondani!

2016. nov. 27. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:
8%

Megérdemled.

Mi az hogy nem akartad elrontani az örömét?

Akkor most miért panaszkodsz?

Edd meg amit főztél.

TÉGED SE AZ ESZED MIATT TARTANAK.

2016. nov. 27. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
31%

"De magát mint embert hihetetlenül szereztem :(és nem akarom amiatt elveszteni hogy én nem bírom a kemény szexet."

Akkor ne gyere ide sírdogálni.

2016. nov. 27. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:
62%
A vad szex nem ott kezdodik, hogy utvefurokent konyekig cseszegetem a not a mosatlan ujjaimmal, amirol es ami miatt valoszinuleg elkaptal egy fincsi fertozest meg nemi belso serulest. A csavo el van tevedve. A szexualitas pedig ott kezdodik, hogy eleg erett vagy ahhoz hogy kinyisd a szadat, es jelezd, hogy ez nem jo. Vagy mit szeretnel? Varni amig kronikus huvelyi es hugyuti fertozeseket kapsz mert nem tudod kinyitni a szadat? Hany eves vagy? 16?
2016. nov. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!