Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátnőtök azt mondaná,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőtök azt mondaná, hogy belemegy az análba, de csak ha előtte ő dughat meg titeket egy felcsatolhatóssal, hogy tisztában legyetek azzal mit kértek tőlük, akkor belemennétek?

Figyelt kérdés
Igen, egyeseknek ismerős lehet a kérdés típusa, tegnap már volt egy hasonló, csak szopással:D

2016. nov. 26. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Vettünk nekem is női fehérneműt,/combfix,bugyi/és ha látom,hogy kikészíti,akkor tudom,hogy a fenekemmel szeretne játszani...
2016. nov. 27. 08:09
 12/19 Joe.38 ***** válasza:
3%

Règota teszed fdl ezt a kérdéskört. Több éve folyton visszatérsz e felcsatis témahoz. 1./ Nem talaltál evek óta ilyen nőt ?

2./ Lehet nem itt kéne ilyen formában kutatni ?

3./ Mondtam már neked a fiuknak van fütyijük azaz betolva a fütyinek és férfinek jó. A lányok befogadóak azt élvezik ha belejük hatolnak. Azt nem fogják ha érzeketlen műanyagot tolnak ők maguk be neked. Azaz önző a vágyad. Erre van a p..r..o..s.t.i aki pénzért bármit.

2016. nov. 27. 08:09
 13/19 A kérdező kommentje:

Joe38, tegnapelőtt tettem fel először ilyen kérdést, csak akkor mélytorkozással volt ugyanez, úgyhogy valakivel összekeverhetsz

És nem, nem arra vonatkozik a kérdés, hogy a lányok szeretik-e. Inkább arra, hogy amikor a férfi felveti az anált, vagy a mélytorkot, ami a nők számára kényelmetlenebb, sokszor hangzik el ellenérv, hogy "oké, de előbb próbáld ki te, hogy mit akarsz velem csinálni". Kérdés, hogy az itt válaszolók mennyire vállalnák ezt be:D

Szóval köszönöm (az egyébként demagóg) válaszodat, de valamit elnéztél.

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!:)

2016. nov. 27. 11:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne így kölcsönös lenne !
2016. nov. 28. 06:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

én ajánlottam neki.

de valaiért velem ellentétben nem rajong érte.mármint az análért,pedig szerintem marhajó tud lenni.

2016. nov. 28. 19:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretné akkor akár úgy is, hogy csak ő dug engem :)
2016. nov. 29. 16:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
alap
2017. máj. 6. 00:06
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
én igen sőt lehet még a szopásosba is benne lennék :)
2017. nov. 4. 23:48
 19/19 manly ***** válasza:
Igen, jó lenne.
2021. febr. 23. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!