Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja néhány pasi, hogy hízzak?
157cm/48kg vagyok,tehát egészségesen vékony,rendszeresen sportolok is,formás a fenekem,lapos a hasam,B-s melleim vannak.Tehát egész csinos lánynak gondolom magam.Mégis,néha olyan pasikkal ismerkedek,akik azt mondják,hogy jó lenne,ha híznék kicsit.Ilyenkor mindig megmondom,hogy én így érzem jól magam,ilyen "picin",más nő pont azért küzdd,hogy legalább hasonló alakja legyen...ők meg azt akarnák,hogy hízzak,persze akkor meg az lenne a baj,hogy miért nem vagyok vékonyabb.
Miért kezdenek nálam,ha nem tetszek nekik pont úgy,ahogy vagyok?Senki kedvéért nem fogok megváltozni,ha magamnak így tetszem.Miért nem kezdenek akkor teltebb lányoknál,ha az az esetük?Hozzáteszem azért ez nem gyakori eset,10 pasiból,aki ismerkedik velem,kb 8-nak pont így tetszem,csak zavar az a maradék néhány.
20L
Privátban nem válaszolok.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! :) #9 te is nagyon büszke lehetsz magadra,hogy nem hagyod mások által befolyásolni magad! ;) Én sem szeretem a hájat,nem tudnám elviselni magamon(voltam egy időben 55kg,ami az én magasságomnál már messze nem vékony kategória)akkor észre sem vettek a pasik és én sem éreztem jól magam úgy.
#10 talán tudni kéne olvasni,írtam,hogy rendszeresen sportolok(edzőteremben)és hogy egészségesen vékony vagyok,és folymatosan izmosodok.Nem tudom,honnan jött ez a csontkollekció szöveg,ezzel csak a dagi nők szokták sértegetni a vékony lányokat.
Jó vagy így. Nagyon arányos vagy. Jól gondolkodsz.
Ne változtass semmit, te így vagy jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!