Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, egy éjszakás pasinál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy éjszakás pasinál, melyiket választanátok, a tökéletes farkat vagy a biztos orgazmust?

Figyelt kérdés

Tegnap fantáziálgattunk barátnőmmel és feljött a kérdés, hogy ha lenne egy éjszaka amikor kicsaponghatna, lefeküdhetne egy pasival, akkor egy jó pasit választana akinek a világ legszebb farka van VAGY egyet aki nagyon jól tud bánni a kezével/nyelvével, de nincs semmi extra a gatyájában.

A válasza meglepett, a tökéletes farkat választaná, még akkor is ha nem okozna orgazmust. Azt mondta, hogy orgazmust én is bármikor tudok okozni neki és nekem is ügyes kezem/nyelvem van, ezért inkább olyat választana ami más.

Tényleg meglepett, de megértem, mert ha fordítva lenne akkor szerintem én is a bombázó csajt választanám, még akkor is ha egy darab fa az ágyban.

Viszont abban egyetértettünk, hogy hosszú távon a jó szex fontosabb.

Van aki nem így választana? (gondolom, hogy ilyenkor fontos, hogy ki szingli és ki foglalt)

2016. nov. 25. 13:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az #5-höz.

Egy szép pénisz fél orgazmus (nem, ha idegenek tucatjával küldik a szelfijüket...), de én mégis a teljes kielégülést választanám. Szerintem a nők egyébként sem gyönyörködésre 'használják', ez nem olyan mint a női mell a férfiaknál.

Nem kell látnom egy pasi farkát ahhoz, h. beindítson.

Ill. fordítva; egy 'kevésbé tökéletes' példánytól sem megy el a kedvem, ha a gazdája minden más tekintetben bejön, vonz.

2017. ápr. 7. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!