Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem az exemmel. Megkérdezte hogy mit válaszolnék ha rákérdezne hogy lennék-e újra a barátnője. Nemet mondtam. Szerintetek jól döntöttem?
"de itt az emberek agyi szintje elég alacsony."
Bagoly mondja verébnek......
Mert te sosem szexelsz? :D úristen mennyire álszent itt mindenki.
Nem várok több választ köszönöm szépen! Éljétek a szánalmas életeteket és itt továbbra is szidjatok, illetve szóljatok le mindenkit jó szokásotokhoz híven!
Ne foglalkozz velük! Az itt sok másokat szidó ember, még nővel sem volt soha. Nem kell adni a véleményükre. Pattanásos, munkanélküliek akik itt élik ki magukat. ennyi. Szerinted aki annyit ír hogy "ribizli" az akar rajtad segíteni vagy bármi tanácsot adni?
Persze hogy álszentek. Minden kérdés alatt verik a nyálukat. Én ezért nem kérdezek már itt.
Ne foglalkozz a frusztrált erkölcscsőszökkel.
Ez simán megeshet bárkivel. Szerintem még szeretitek egymást. Próbáljátok meg.
#16-os válaszoló!
Nagyon jól leírtad a dolgokat!! És igazat adok neked...
Nem előre egyeztetett szex volt amúgy. Kedden át kellett mennem abba a városba ahol ő lakik, és én azért annyira nem vagyok ott járatos. Segített nekem elmenni oda ahova kellett. Aztán ettünk nála, beszélgettünk majd megtörtént..
Nem bántam meg a dolgot, nem erről van szó. Csak teljesen összezavarodtam. Azóta is ő jár az eszemben.igazad van hogy a múltat hagyni kell :( mert ez így csak rosszabb lesz. Köszi a válaszod neked is!
Ha meg ismeretlennel fekszek le és kiírok ide egy kérdést arról valami miatt, akkor is ler***ncoznak itt. Mindenki ribi itt aki lefekszik valakivel a válaszolók szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!