Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha vágyat érzek a barátnőm nővére után? Ti voltatok már ilyen helyzetben? Lett belőle valami?
Két éve jöttünk össze, egy éve közös albérletben élünk hárman. Barátnőm egy évvel fiatalabb, a nővére egy évvel idősebb mint én. Nincs barátja, pedig csinos lány. Mivel alkatilag teljesen egyformák, a nővér sokszor barátnőm ruháit hordja a lakásban... Sok a közös program, nagyon jóban vagyunk. Ha veszekszünk, a lányok egymás pártját fogják. Ha elromlik valami én vagyok a férfi, aki megjavít ezt-azt. Cserébe főznek, mosnak, takarítanak...
Egy ideje olyan mintha mindketten a barátnőm lennének... Normális ez így?
még jó ,hogy az anyjuk nem él velük...
akkor milyen kérdést írnál ki?:XD
Tény, hogy testvérek ezért soha nem mennének bele egy hármasba. Másik dolog, hogy nem akarom elcseszni a kapcsolatom, szeretem a barátnőm.
Erősek a hormonok... :/ 23 éves vagyok. Gondolom később egyszerűbb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!