Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csnáljak ezzel? (ANÁL)
Ne aggódj, ez ezzel jár. Nálunk is volt ilyen. Sőt volt, hogy direkt rá készültem, úgy ettem, úgy ittam, hogy kipucolódjak előtte, de egész nap izgultam, meg görcsben volt a gyomrom, és nálam ilyen nagy izgulásokkor legtöbbször hasmenés szokott lenni a végeredmény.
Megérkezett a párom, szeretkeztünk, szexeltünk, elölről, hátulról...és nekem addigra termelődött anyag rendesen, úgyhogy amikor kihúzta elég csúnyán olyan volt neki, meg hát az én fenekem is... Túléltük, kissé égett a fejem, de ő lazán kezelte a dolgot, végül elnevettük a dolgot.
Sőt olyan is volt, hogy olyan pózban voltam megrakva, hogy utána nem tudtam megmozdulni (le voltam kötve :P) viszont olyan lett a fenekem, a párom meg letörölgette, aztán kész.
Aki mocskosan szereti a szexet, az mocskos lesz, és ha felnőtt emberek vagytok, akkor tudjátok, hogy mi, mivel jár, ezt vagy lazán veszitek, vagy az lesz, hogy feszengeni, undorodni fogtok egymástól, vagy önmagatoktól.
Ha normál székleted van, tehát nincs se hasmenésed, se nem lazább állagú és szorulásod sincs, akkor a végbélben nem raktározódik semmi. Az más kérdés, hogy az ingert meghozhatja és akkor ugye beindulnak a folyamatok, tehát előfordulhat, hogy kakis lesz a párod farka.
Egyébként patikában lehet kapni házi beöntőrendszert ami teljesen biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!