Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor azt mondta rokonom, hogy jó nagy f4sz szag van itt, lehetséges?
Figyelt kérdés
Múlthéten vasárnap, egész nap elvoltam, nagyon rám jött, így szinte egész délután vertem, vagy háromszor négyszer, átjöttek uncsimék, unokanővérem bejött a szobába, és röhögve mondta, hogy jó f4sz szag van ebbe a szobába, majd ki is ment.
csak hülyéskedett?Én nem nagyon éreztem semmit, vagy tényleg van a f4sznak szaga?
2016. nov. 20. 15:17
1/9 anonim válasza:
Igen lehetséges a feromonnak plusz a spermának van egy jellegzetes " szaga " még a női hüvelyváladéknak is. 22 L
2/9 anonim válasza:
Már pedig biztos érezték. Elég ciki rád nézve.
3/9 anonim válasza:
Tuti hogy érezte. Te is érezted volna, ha pár percre kimész a szobából... Megszokta az orrod.
4/9 A kérdező kommentje:
De ennyire erős?Akkor ezek szerint a punciszag is annyira tömény, hogy egyből érezhető?
2016. nov. 20. 15:28
5/9 anonim válasza:
Igen érezhető a punciszag is
. 22 L
6/9 anonim válasza:
Hát ez a szoba méretétől is függ. Az én 10-es szobámban nincsen semmi szaga.
7/9 anonim válasza:
Sírok a röhögéstől. Unokanővéred tudja miről beszél, gondolom őt se kell félteni, megismeri a f..sz szagát jó messziről.
8/9 anonim válasza:
Igen, lehet azt érezni :D
De tudod te, hisz ismered az előzményeked, így tudhatod, hogy nem a levegőbe beszélt az unokatesód :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!