Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Életemben először megkaptam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben először megkaptam valamitől, hogy nem akar lefeküdni velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon rég tetszik sőt szerelmes vagyok belé a múltkor felhívott a lakására és már majdnem berakta amikor mégis azt mondta hogy neki ez most nem megy... Nincs barátnője semmi ilyesmi nem tudom mi lehetett a baj
2016. nov. 19. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bárcsak nekem is ekkora problémáim lennének csak...
2016. nov. 19. 23:02
 12/15 mikeXxX ***** válasza:
78%
Brühühü brühühü mindjárt elsírom magam számomra szánalmas aki adja magát egyből és aki bevállalja az is lehet ő is rájött erre na de ez nyilván ez át sem villant a szürkeállományban nálad !
2016. nov. 19. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2016. nov. 19. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Most nehogy kiakadj, de én sem szeretnék szexelni veled.
2016. nov. 20. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Miert, egy nonek nem eshet rosszul a visszautasitas? Hat nekem baromi rosszul esne. Foleg azert a ferfiak, ha mar eljutnak egy novel az szexig, ott mar nemigen "gondolkodnak", ha olyankor viszakoznak, az igenis jelent valamit.

Amugy segiteni nem tudok, mert millio dolog lehet, ami zavarta ot.

2016. nov. 20. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!