Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik tolókocsisok, és mondjuk deréktól lefelé le vannak bénulva, hogy szexelnek? Vagy éreznek egyáltalán valamit? Vagy hogy lebénultak, nincs már nemi vágy sem? Vagy ha van nemi vágy akkor azt hol érzik? He?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 13:09
1/7 Inessential válasza:
Ahogy mondjuk a lábaikat sem érzik, így azt sem érzik, ha inger éri a nemiszervüket.
2/7 A kérdező kommentje:
De az agyukban sincs meg a vágy a szexre?
2016. nov. 19. 13:17
3/7 anonim válasza:
De. De attól még nem fognak "ott" érezni.
A járásra is megvan a vágy az agyukban, mégse mennek vele semmire.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen ideg sérült vagy mi miatt bénult le. Van kerekeszékes ismerősöm aki járni ugyan nem tud, de azt érzi, ha pisilnie vagy kakilnia kell, így feltételezem, hogy nemi vágyat is érez.
5/7 anonim válasza:
Vannak rokkantak, akiknek áll a farka és tudnak szexelni, de nem éreznek semmit.
És vannak rokkantak, akiknek a farka sem tud felállni.
Tudtátok hogy Stephen Hawkingnak, a híres fizikusnak hiába van teljesen lebénulva mindene, mégis áll a farka és tud szexelni? Az utolsó gyerekét a 3-ból már akkor csinálta, amikor teljesen béna volt.
6/7 anonim válasza:
Ismerek egy kerekesszékes nőt, de mióta ismerem , vagy 15 éve még nem volt pasija,szóval nem tudom. De ha éreznek is vágyat, azért nagyon nehéz párt találniuk,hiszen a -10-ről indulnak, nem is a 0-ról.(Ezzel nem akartam kegyetlen lenni,csak arra gondoltam,hogy jóval kevesebb lehetőségük van az ismerkedésre is,meg nehezebb fent tartani egy olyan kapcsolatot ahol az egyik egészséges,a másik meg nem).
7/7 anonim válasza:
6-os vagyok,most jut eszembe,hogy nem rég láttam a Balázs Show-ban(régi ismétlés az RTL2-n vagy RTL+-on),egy kerekesszékes pár valami táncot adott elő,úgy tolószékben.Tehát tolószékes volt a férfi is és a nő is és együtt voltak.És mikor arról kérdezték őket van-e nemi életük,azt mondták csókolózás,simogatás minden ugyanúgy van mint az egészségeseknél,de behatolás nincs,mert egyikük sem érez semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!