Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy teljesen lányos arcú, testű travi lányal lenne együtt egy heteró srác?
Nem.
Főleg azért, mert pö cse van.
Istenem miért akarja mindenki azt hallani, hogy attól még heteró valaki hogy egy nőies palit dug??? Értsük már meg: az a férfi, aki férfival (akár meleggel akár travival jön össze, az lehet biszex, lehet meleg, de NEM lehet heteró!!! Ugyanúgya jellemző csaj kérdésre: aki meleg, az nem fog lefeküdni a világ legjobb nőjével sem, egyszerűen azért, mert meleg. Aki megtenné, az már a biszex kategória.
Francért nem lehet helyükön értelmezni a szavakat...
Én nagyon lányos travi vagyok és a válaszom igen.
Elég sok hetero pasi próbálkozik be nálam, mivel úgy nézek ki mint egy lány, ők meg kanosak, bőven elég nekik, hogy meg akarjanak d*gni. Sőt még szeretnek is, mert úgy gondolják, könnyebben megkapnak, mint egy csajt, bár lehet van benne valami :D Ha kölcsönös a szimpátia, akkor nem nehéz ágyba vinniük, nem kéretem magam sokáig. Szóval voltam már együtt ne megy heteroval.
25/travi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!