Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! A 18 es 35 ev kozotti magyar nok hany szazalekaval letesitenetek szexualis kapcsolatot?
120 :)
A Nők gyönyörűek, imádnivalóak, szexisek, illatosak, csodálatosak. És a magyar nők a legszebbek :)
A +20% csak a ráadás :)
Mindegyikkel aki nem ronda és nem kövér.
Nekem még az "átlagos juliskák" a 10-ből 5-ösök is bejönnek sokszor. Tényleg csak annyi, hogy ne legyen egy csaj "duci"/kövér, vagy ne legyen ronda az arca és szívesen dugnék vele.
Nem tudom ez a nők hány százalékára igaz, úgyhogy százalékot nem tudok mondani.
Magyarország népessége közel 10 millió. Ebből kb 5 millió férfi van. A maradék 5 millió nőnek kb 10%-a tartozik az említett korosztályba. 500 000-nél tartunk most. Magyarország népességének 65%-a túlsúlyos, vagy elhízott. A maradék meg már megvolt...
:-))
Miquel számítását tovább görgetve...
Ügye 500.000 18 és 35 közötti magyar nő létezik. Ezeknek pedig körülbelül az 1%-a olyan, hogy erős kísértés lenne hűségesnek maradnom, ha valamelyikük nagyon engem akarna magának. Ez azt jelenti, hogy él Magyarországon körülbelül 5000 nő, aki képes lenne veszélyeztetni a házasságomat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!