Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok nézni, ha nem tetszik a fiú?
Pont ma fordult elő, hogy az egyik lány barátom akit 4 éve ismerek, viszont tény és való hogy nem tetszem neki (nem vagyok esete / alkatom nem az ő kedvence :D) egymás mellett ültünk és hát állt a farkam, de nem miatta, szokott úgy random (komolyan), és hát elég szűk gatyába voltam szerencsétlenségemre, és baromira látszott ülés közbe hogy ágaskodik... Jó párszor oda-oda pillantott a csaj. Meg böngészgettem facebookot és hát úgy volt a kényelmes hogy kb a farkam előtt volt a telóm és ott tartottam, majd mutat a telómon valamit a lány de úgy hogy közbe a farkamat érintette, és vagy 5 másodpercet biztos ott tartotta a kezét.. :D Mégegyszer megjegyzem, nem tetszem a lánynak 10000%.
Az egyik, hogy miért csinálhatta, a másik meg, hogy ti megszoktátok nézni az olyan fiúknak a csomagját elől, aki esetleg nem tetszik, de mégis érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!