Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Szexelt már valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szexelt már valaki pénzért? Megbántad vagy megérte? (Én nem ítélem el, a szabdságban hiszek :D)

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
9-es! Szerintem pedig nem. Mi a megalázó abban, hogy szexelsz vakakivel, ami esetleg még neked is jó, és utána kapsz kb 50 000forintot vagy akár többet is? A mai lányok lefekszenek fűvel-fával ingyen. Az én ismeretségi, rokoni körömben is sok lány van, akinek állandóan új palija van. Jól kihasználják őket, odajárnak hozzájuk zabálni, dugni. Szerintem meg ez a megalázó. Nekem volt olyan barátom, akinek kocsmája volt. Mondtam, hogy szeretnék egy csokit, mire azt válaszolta:nyuszika megeszed a hasznot. A másik olyan szarrágó volt, hogy a strandon nem akart belépőt fizetni, és át akart mászatni a kerítésen.Volt pénze. Nekem ez a megalázó.
2016. nov. 19. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez akkor is megalázó és kész! Azért mert mások ezt csinálják nekem is ezt kellene? Bocs, de nem vagyok tömegcucc és majom se, hogy a másikat utánozzam! Az én testemnek nincsen ára és erre büszke vagyok!
2016. nov. 19. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval sem mondtam, hogy neked is ezt kellene. :)Én csak a véleményemet mondtam el, hogy szerintem nem megalázó.Bocsánatot kérek tőled, ha esetleg valamivel megsértettelek. Mindenki azt csinál a saját testével, amit akar.
2016. nov. 19. 18:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Én igen de nem ugy hogy előre meg volt beszélve. Sima randinak indult. 3. talalkozasnal volt az első szex és a pasi azt mondta hogy annyira jo volt neki, hogy adott egy nagyobb osszeget hogy vegyek vmi szépet magamnak rajta. Hát nem utasitottam vissza. Nem vagyok rá büszke de ez van. Ez nem mostanában volt csak eszembe jutott.
2016. nov. 21. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Még nem, de a körülményektől függően benne lennék. Vagy olyanban is,ami nem szex.

Elég rosszul állunk.

19L

2016. dec. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!