Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nudistrandon ágaskodott már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudistrandon ágaskodott már a szerszámotok?

Figyelt kérdés

Pár éve -tizenévesen- voltam az uncsitesómékkal nudistrandon horvátban, és egyszer állt fel a vízben a dákóm, a parton sosem, pedig jó csajok szerintem is, de mégiscsak rokonok. És nem láttam másnak sem az álló micsodáját.

Most meg kerestem videot masztihoz és láttam egy válogatást, ahol a hapsiknak állt mint a cövek perceken keresztül a strandon. Nem csak megvastagodva volt hanem az égbe meredezett nekik

Nekem miért nem maradt állva órákig a strandon?

2016. nov. 15. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

Nem voltam még

1.

6

É

V

2016. nov. 15. 16:29
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Jómagam naturista vagyok, 29 éves, 2 gyermekem van, házas vagyok. Elég gyakran látogatjuk a naturista helyeket nyaranta, és van hogy bizony feláll. Olyankor nincs mit csinálni, csak hasra feküdni míg elmúlik. Párommal mindent megbeszélek, ezt is, és ő annyira ismer, hogy még azt is tudja mikor mire fog felállni :D nem hisztizett, hogy láttam egy másik meztelen nőt és felállt, csak ad egy törülközőt és minden ok.

Beszélgettem más férfiakkal ott és nem csak én vagy te járunk így.

Ez normális dolog, mert kihalt volna az emberiség ha nem így lenne.

Hölgyek úgy nyilatkoztak erről, hogy nekik nincs mi felálljon ugyan, de ők szerencsésnek érzik magukat hogy nem látszik kit kívántak meg tudat alatt.

Vagyis semmi gond ezzel, az erkölcsi részét be kell tartani, vagy a naturista szabályzatot, ami annyi hogy eltakarod amikor feláll.

2016. nov. 15. 17:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Oda nem azért járok, hogy szexuálisan ingereljen. Csupán jól akarom érezni magam, természetes módon.
2016. nov. 15. 17:16
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
azt mondtad hogy jó csajok de mégis csak a rokonaid,és akkor mi van ha rokonok?attól még semmi baj sincs azzakl hogy feláll rájuk,sőt mivel csak uncsitesó ezért az se baj ha szexeltek
2016. nov. 15. 18:14
 5/13 A kérdező kommentje:

#4 soha nem szexelnék az uncsitesóimmal.

Ez is sok volt hogy meztelenkedtünk egymás előtt és hogy látták felállva. De ki kellett jönni a vízből.

2016. nov. 15. 18:26
 6/13 anonim ***** válasza:
26%
soha nem szexelnél velük,azt mondtad jól néznek ki,ha kedvesek is akkor mi akadályoz?szerintem ezt a vitát fojtassuk privátbab
2016. nov. 15. 18:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, rendszeresen előfordul! :)

25/N

2016. nov. 18. 14:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nudista strandon volt már aki lovagolt ( lovon persze )
2016. nov. 18. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Rendes nudin nem voltam,de ilyen folyóparti meztelenkedős helyen igen és ott állt is.
2016. nov. 18. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a párommal voltam szintén folyóparti "meztelenkedős" helyen :D nem kifejezetten nudistrand...de valami olyasmi. :) Elég nehezen bírta, hogy meztelenül fekszek mellette :P Aztán amikor kiürült a környék... ;)azóta is nagyon felizgat az ilyesmi:D

23/L

2016. dec. 27. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!