Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapest környékén útszéli lányok merre vannak?
Figyelt kérdés
Pontosabb címeket szeretnék,mert pl azt hallom,hogy szemétégetőnél vannak,de azt se tudom az hol van... Nem kell papolni,hogy veszélyes,tudom,de ez izgat,beteg lennék,igen agyilag az vagyok.
Autóban szeretném csinálni a lánnyal,szóval olyan terület érdekel ami megközelíthető kocsival.
Privát üzenetben is jöhet ,tipp vagy tapasztalat, a válaszokat köszönöm ;)
2016. nov. 15. 09:01
1/9 anonim válasza:
Ha van Porsche-d, akkor tudok egyet.
2/9 anonim válasza:
A 10-es főút mellett láttam lányokat álldogálni. Nem kell nagyon messze kimenni Budapestről, max. félúton Vörösvárig ha kimész, kell találkozz párral...
3/9 anonim válasza:
soroksári út, este üllői út a határ út és klinikák között, VIII ker körül,
4/9 anonim válasza:
"azt hallom,hogy szemétégetőnél vannak,de azt se tudom az hol van." Gugli térkép! Beütöd: szemétégetö.
5/9 Secret184 válasza:
Soroksári út, Pest és Ócsa között is van egy szakasz, ahol mindig látok tekerés közben.
6/9 anonim válasza:
Most én is kérdeznék ha nem baj!
Honnan ismered fel hogy ő prosti??
Én ezeken nem is láttam vagy lehet elmentem mellettük.
7/9 anonim válasza:
szemétégető: 15. kerületben a Károlyi Sándor útról fordulj el balra a Dunakeszi útra, azon állnak a lányok
onnan ismered fel, hogy az út szélén áll, rövid nadrág vagy miniszoknya van rajtuk és kirívóan öltöznek
8/9 anonim válasza:
Tök érdekes, amikor én tettem fel ilyen kérdést, fél napon belül leszedték :) de örülök hogy ez nem lett le cenzurázva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!