Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen idősen vesztettétek el a szüzességeteket?
19
Nagyon-nagyon igaza van a 30-nak!
Úramisten, nem tudom, én hogyan tudtam volna feldolgozni, ha megerőszakolnak 12 évesen - főleg, h. tudnék most jópofit vágni hozzá...
(Gondolom, azért 'engedett el' a csábítód, mert ő mindig gyerekekre fog (sajnos) vágyni, Te pedig felnőttél...)
8. vagyok. Ugye, ahogy írtam 17 évesen vesztettem el egy szintén szűz, nálam egy évvel idősebb sráccal és még mindig együtt vagyunk. Éppen ezért (na meg mert óvatos volt a barátom, meg minden jó volt) nem bántam meg összességében, de azért, ha visszamehetnék az időben vártam volna még egy hónapot talán. Amikor megtörtént, másfél hónapja ismertem és randizgattunk közben, de csak két hete jártunk "hivatalosan". Mostmár mindegy, de akkor egy kicsit úgy éreztem, hogy kevesebbnek tűntem a szemében, amiért ilyen könnyén megkapott.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!