Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nőhöz hogyan lehetne közeledni, úgy hogy ne legyek szánalmas?
25/F vagyok, és valamiért azt érzem, hogy egyre többször megnéznek a 30-40 fölötti nők.
Nem lenne ellenemre egy ilyen "kapcsolat" még ha nem szexelünk, meg nem lesz komolyabb valami, akkor sem.
Sajna fogalmam sincs hogyan kellene hozzákezdenem.
Korombeli meg fiatalabb csajoknál simán veszem viccesre a dolgot, de idősebbeknél volt már hogy csak fejeket vágtak, meg éretlennek tartottak, és simán elástam magam.
Van barátnőm. éppen ezért nem akarom megcsalni, csak afféle lelki társat vagy ilyesmit keresek, és vonzanak az idősebbek ez ügyben.
nem feltétlen csak a szex
nekem sok nálam 10-15 évvel fiatalabb "barátom" van
vagy haver? igy is mondhatom
de csak akkor ha nem éretlen nem akar tul vicces lenni
vagyis fel tud nőni hozzám agyilag
nem nincs szexuális kapcsoltaom egyikkel sem
mert olyan szinten nem érdekelnek
ellenben a kommunikáció az ami motiválja őket és engem is
a flört szexis beszélgetés belefér
szóval barátokat keresel?
akkor úgy viselkedj, nem kell semmi különös taktika. legyél kedves, közvetlen, segítőkész, érdeklődő.
egyébként a szexrovatban ilyet kérdezni elég nagy ellentmondás.
én nem szeretném, ha valaki azért közeledne hozzám, mert én már idősebb vagyok, és ezért szerinte én biztos megértem őt.
A 10-es válaszoló hihetetlenül pontosan leírta, minden szavával egyetértek.
A témában szintén tapasztalt 27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!