Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb nőhöz hogyan lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nőhöz hogyan lehetne közeledni, úgy hogy ne legyek szánalmas?

Figyelt kérdés

25/F vagyok, és valamiért azt érzem, hogy egyre többször megnéznek a 30-40 fölötti nők.

Nem lenne ellenemre egy ilyen "kapcsolat" még ha nem szexelünk, meg nem lesz komolyabb valami, akkor sem.

Sajna fogalmam sincs hogyan kellene hozzákezdenem.

Korombeli meg fiatalabb csajoknál simán veszem viccesre a dolgot, de idősebbeknél volt már hogy csak fejeket vágtak, meg éretlennek tartottak, és simán elástam magam.

Van barátnőm. éppen ezért nem akarom megcsalni, csak afféle lelki társat vagy ilyesmit keresek, és vonzanak az idősebbek ez ügyben.

2016. nov. 14. 07:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem feltétlen csak a szex

nekem sok nálam 10-15 évvel fiatalabb "barátom" van

vagy haver? igy is mondhatom

de csak akkor ha nem éretlen nem akar tul vicces lenni

vagyis fel tud nőni hozzám agyilag

nem nincs szexuális kapcsoltaom egyikkel sem

mert olyan szinten nem érdekelnek

ellenben a kommunikáció az ami motiválja őket és engem is

a flört szexis beszélgetés belefér

2016. nov. 14. 10:03
 12/13 anonim ***** válasza:

szóval barátokat keresel?

akkor úgy viselkedj, nem kell semmi különös taktika. legyél kedves, közvetlen, segítőkész, érdeklődő.

egyébként a szexrovatban ilyet kérdezni elég nagy ellentmondás.

én nem szeretném, ha valaki azért közeledne hozzám, mert én már idősebb vagyok, és ezért szerinte én biztos megértem őt.

2016. nov. 14. 10:21
 13/13 anonim ***** válasza:

A 10-es válaszoló hihetetlenül pontosan leírta, minden szavával egyetértek.

A témában szintén tapasztalt 27f

2016. nov. 14. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!