Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 20 év felüli szűzek (kérem írjátok az okot is)?
A nők.
Ők az okai annak,hogy ott vagyok,ahol most :)
Ugyan én még 'csak' 18 vagyok,de nem is szándékozom addig elveszíteni,amíg valakit annyira meg nem szeretek, hogy az oltár elé állok vele.
Hogy miért? Nem az az egyetlen okom,hogy "keresztény vagyok és tiltja a hitem".
Aki évtizedekig együtt él valakivel de nem hajlandó összeházasodni vele, azok nem is szeretik igazából egymást,hiszen nincs benne elkötelezettség, ott van a döntés a kezében,hogy bármikor kidobja,mint egy rongyot.
Én szeretnék egyszer,de tökéleteset választani.
Olyat választok,akiben megbízom, egy teljes életet le tudok vele élni és mindig tudunk egymással új dolgokat megélni, mind az együtt töltött percekben, a társalgásban, a közös élményekben és az ágyban is.
Tudom, sokan azt gondolják,hogy a mai világban már nagyítóval kell keresni az ilyen embereket, de megéri.
Így megkímélhetem a gyerekeimet is egy kiskori sérüléstől, magamat a válás utáni depressziótól.
a feltett kérdés(ek)re a válasz:
igen
mert ezen az oldalon mindenféle ember megfordul
a feltenni szándékozott kérdés(ek)re a válasz:
igen
okok:
-nem szeretem ha bárki is a magánéletemről kérdez
-a fogaim miatt erősen gátlásos vagyok.
-amikor elkezdődött a környezetemben a csajozós korszak, látva hogyan alakulnak át az értékrendek, tettem magamnak egy fogadalmat, amihez máig tartom magam.
-az első pettinggel együtt járt az első alkoholizálás.
-középsuliban túl sok "rajongóm" volt és akaratom ellenére kerültem középpontba.
-középsuliban két egymás utáni évben két különböző osztálytársamba zúgtam bele nagyon. mindkettővel elkezdődött valami, aztán a már leírt indok(ok) miatt kudarcba fulladt, ami nagyon megviselt.
-a köznevelésben eltöltött évek alatt fokozatosan befordultam.
-minél idősebb vagyok, annál jobban frusztrál a dolog
-a jelenlegi szociális kapcsolataim nem nevezhetők épp virágzónak
-a jelenlegi anyagi helyzetem szintúgy
nagyjából leírtam mindent. a felsorolásban időrendi kapcsolat is van.
üdv.!
22f
28 vagyok és szűz.
Okok: eddig 2 lánnyal próbálkoztam, de egyikkel sem jött össze a szex, mivel már ránézésre elküldtek a méretem miatt. Túl kicsinek találta mind a kettő.
Az elsőt még kihevertem, a második után azt mondtam, hogy engem nem fog harmadjára is megalázni egy nő.
utolsónak:
Az ismerkedés része a visszautasítás. És nem minden lánynak gond a kis méret, szóval ne légy már ilyen mulya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!