Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Ha mar nem vagyok szuz de szuznek vallom magam (mert azt jobban szeretitek ha jol tudom) akkor nagyon gaz lesz ha szexre kerul a sor?
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 20:30
2/9 anonim válasza:
Ne legyél hülye. Semmi értelme nincs szűznek vallani magad. Nem hiszem, hogy bármelyik normális hím neműt zavarná, hogy már nem vagy az. 22F
3/9 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok.
És igen, a hazugság, na az már nagy baj.
4/9 anonim válasza:
Rosszul tudod. Tényleg van akinek ez a fétise, de sokan meg távol tartják magukat a szüzektöl. Egyébként azt mondasz amit akarsz, kivéve ha nögyogyásszal jössz össze.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is a hazugság lesz a gáz!
Mellesleg, nem minden pasi szereti a szüzeket.
6/9 anonim válasza:
Ne hazudj! Miért félsz elmondani az igazságot? Ha nem tettszik a pasidnak akkor kocc! Ne legyél ennyire gyáva.
7/9 anonim válasza:
"mert azt jobban szeretitek ha jol tudom"
Rosszul tudod.
8/9 anonim válasza:
te mit szólnál ahhoz ha a partnered nem mondaná el, hogy nemibeteg, mert azt kevésbé szeretik a lányok? szerintem ez a két dolog pont ugyanolyan. a szex nem játék és hazudozni tök fölösleges, mert úgyis kiderül az igazság
9/9 anonim válasza:
figyi, nekem aztán tök mindegy, ha te így látod - mondhatod magad szűznek, nem lesz gáz, ha szexre kerül a sor, nagyobb gáz ha nem szexelünk :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!