Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit élnek átt a prostituáltak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élnek átt a prostituáltak?

Figyelt kérdés
Annyi lány válassza a könnyebb munkát de nem tudom mit élnek átt egy nap és milyen fájdalmak, élményeket szereznek amik szerintem tönkre tehetik az életüket.

2016. nov. 12. 13:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
A másik meg az, hogy a nagy szájú utálók lefogadom, hogy ugyanúgy eljárnak hozzájuk. :D Mert lenézni lehet, de azért a szolgáltatás köll, mi? Ez mit mond el róluk?
2016. nov. 12. 16:08
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

Bocsika. Én nő vagyok. És lenèzem őket. Mármint nem azokat akiket kényszerítenek hanem akik onszantukbol csinaljak.

Szoval nekem nem kell a szolgaltatasuk. :D

2016. nov. 12. 16:17
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

Én szintén lenézem azokat, akik önszántukból játsszák a mártír szerepét és beállnak prostinak.

A munka nemesít, a bas_zás nem. 24L

2016. nov. 12. 16:35
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Én férfiként örülök neki, hogy csinálják, mert így elfoglalt munkamániásként is találok olyan magazin-puncikat, akiket amúgy több hónap lenne megfektetni. Barátnőzni meg romantikázni nincs időm a sok drama queen feminista nőcskével, a többi meg vagy foglalt vagy karrierista.

Szokott néha barátnőm lenni, de nem mindig viselem el őket, vagy ők azt, hogy 9-10-re érek haza minden nap.

Egyébként a prostikat a helyükön kell kezelni. Ennyi... prostik, akik lakáson vannak általában nem kell őket félteni, eléggé jól keresnek. Az utcások nem érdekelnek, nem az én világom.

2016. nov. 12. 16:51
 15/19 icu75 ***** válasza:
52%
Vigyázat! Akik prostihoz járnak,következő életükben prostituált nő gyermekei lesznek!
2016. nov. 12. 17:00
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

Iccuu :D

[link]

Te ilyen ezotérikus nő vagy? :D jóscigányasszony?

2016. nov. 12. 17:06
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy nem túl okos lány lennék én is inkább kur.vának állnék, mint hogy valami gyárban szopjak 40éven át tizedannyiért.
2016. nov. 12. 17:13
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
en remelem hogy sokat szenvednek mindennap, megerdemlik, ök valasztottak ezt.
2017. márc. 10. 19:18
 19/19 Solt22 válasza:
57%
Szőrnyű mennyi gyűölet van bennetek. Persze könyű elítélni másokat a számítógéped mögűl a kis saját világotokban de semmi sem fekete és fehér
2020. febr. 3. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!