Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes fiúkkal szexelni?
19 éves vagyok és nem tudom mit kéne érezni szex közbe. Jó dolog oda bújni és csókolózni vele, de a szexet feleslegesnek tartom.
Nem tudom mire jó ez az egész.
persze,ha kölcsönösen kívánjátok egymást
ha masztizol,akkor hasonló,,de jóval jobb
Remélem lány vagy...
S ha igen, akkor eddig sajnos nem jó srácokat választottál, hanem csak olyat, aki csak saját magával foglalkozik: kicsit szop@t, megdug, majd a végén a szádba élvez és elvárja, hogy nyeld le.
(Máshol ezt pénzért teszik egyes lányok.)
De veled nem foglalkozott még senki úgy, hogy érdekelje, hogy mi izgat fel téged. Szerintem ezen kellene változtatnod.
Próbáld ki olyan fiúval akinek az az első hogy te élvezd. Meg fog változni a véleményed.
Lehet ez egy barát is ha épp nincs kapcsolatod, a lényeg hogy olyan akiben bízol, aki vállalja hogy a te élvezeted kap magasabb prioritást.
Akkor vagy aszexuálus vagy - bár akit ismerek annak a csok is tabu , vagy nem volt még részed igazán jo szexben.
Amig az exemmel voltam totál másodlagos volt a testiség, mert bénázott, mindig. Én nem bántottam de a problémát nem lehetett megbeszélni, igy szakitás.
A párommal viszont csodás a dolog, intenziv szenvedelyes, változatos és kielégito. Ha most mondana valaki h márol nem szeretkezhezek, felakasztanam magam. Sokszor a napi 3 a minimum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!