Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom "kinozni" a páromat? És ő engem? BDSM
Nyilván nem fizikai fájdalmat okozva.. Vagy csak nagyon minimálisat.
A kikötözésen, az elfenekelésen(csak a fiú a lányt), mellre és punci rá csapás és azon kívül hogy csak közel juttatjuk a másikat de nem hagyjuk elmenni még hogy tudjuk kinozni a másikat amikor domináns/domina - alávetett szerepben vagyunk?
Semmi fizikai fájdalmat okozva!
Éreztettve hogy ő most egy "senki", egy játékszer.
Egymás megalázása (bizonyos határokon belül)
Milyen "büntetéseket" tudtok ajánlani?
Előre is köszi a válaszokat! 🖐🖐🖐
Azok nagyrésze nagyon durva, túl durva..
Ezért kerek tippeket
A BDSM-em leginkább a fájdalom okozásáról szól. Az egyik lényege ez is.
Btw:
Torkon b@$zás? Ez engem szopó félként beindítana. Egyből könyörögnék azért, hogy keményen kapjak egyet. De ezzel is lehetne játszani. Ha szinte babaként nyomkodná beléd a szerszámát, míg ő elélvezne, te viszont nem. Vagy elég hevesen ujjazná a puncid (ha lány vagy), de nem élvezhetnél el. Esetleg a fenekedet is felavatná. A tárház rohadtul széles ajtót nyit neked, ha te magad is nyitott vagy. De azért ne akarj büntetést és alázást, ha fizikai fájdalmat se akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!