Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy szexuális étvággyal rendelkezem, de úgy érzem, a barátommal nem passzolunk e téren. Mit tegyek?
Én sokkal többször, sokkal hosszabban szeretném, mint ő. Neki jó heti 1x. Én nagyon keveslem, hiába bújok, semmi.
De így meg én szenvedek.
Sok mindent nem tudsz tenni, beszélgetésnél én a következő válaszokat kaptam:
- ő szereti a szexet, de fáradt, dolgozik
- utána kritzálás: ha én is többet dolgoznék, nekem se lenne kedvem annyira (!?)
- neki semmi baja nincsen, én akarom túl sokszor (átlag 3 havi szex mellett)
- megígéri, hogy mostantól heti kétszer fogja csinálni (utána persze nem tartja be)
A szexológussal való beszélgetés sokkal jobban bevált, de tartós eredményt nem hozott.
Az önbecsülésedet teljesen tönkrevágja. A végén vagy megcsalod, vagy nem, de igazából nem tudom eldönteni melyik a jobb.
Aki otthon megvonja a szexet a párjától, ne várjon hűséget.
Igen, en is mondtam neki hogy mas 12 orakat dolgozik gyarban. Szoval neki meg igazan jo. Raadasul ulo munkat vegez.
Erosen gondolkodom a szakitason. Csak nehez ez igy most nagyon :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!