Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon nagy szexuális étvággya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy szexuális étvággyal rendelkezem, de úgy érzem, a barátommal nem passzolunk e téren. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én sokkal többször, sokkal hosszabban szeretném, mint ő. Neki jó heti 1x. Én nagyon keveslem, hiába bújok, semmi.

De így meg én szenvedek.

2016. nov. 8. 19:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
78%
es hanyszor ultel mar le a pasiddal errol beszelgetni? Nem arra vagyok kivancsi, hogy robbanas szerint bedobtad a temat, vitatkoztatok egyet es minden ment tovabb, hanem tenyleg orakon at beszelni errol, megoldast talalni, meghallgatni a masiknak a velemenyet.
2016. nov. 9. 12:14
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent nem tudsz tenni, beszélgetésnél én a következő válaszokat kaptam:

- ő szereti a szexet, de fáradt, dolgozik

- utána kritzálás: ha én is többet dolgoznék, nekem se lenne kedvem annyira (!?)

- neki semmi baja nincsen, én akarom túl sokszor (átlag 3 havi szex mellett)

- megígéri, hogy mostantól heti kétszer fogja csinálni (utána persze nem tartja be)

A szexológussal való beszélgetés sokkal jobban bevált, de tartós eredményt nem hozott.

Az önbecsülésedet teljesen tönkrevágja. A végén vagy megcsalod, vagy nem, de igazából nem tudom eldönteni melyik a jobb.

Aki otthon megvonja a szexet a párjától, ne várjon hűséget.

2016. nov. 9. 13:15
 33/50 A kérdező kommentje:
Mindig csak arra fogja, hogy faradt. De en is dolgozom, mellette egyetemre jarok, haztartazast vezetek is ra. Tehat nekem is lehetne kifogas boven. Meg akkor most a dolgozo felnottek ne eljenek nemi eletet, mert mindenki faradt?! O Hetfotol-Pentekig dolgozik 8 oraban, hetvegen pedig a hetkoznapi munkat piheni ki.. Pedig meg a hazimunkaba se segit be olyan sokat. Szoval tenyleg nem ertem. O neki biztos eleg a kevesebb szex, es allandoan megkapom tole, hogy en meg mindig akarok, milyen szexehes csaj vagyok stb. Es mar sokat beszeltunk rola, valtozas semmi :(
2016. nov. 9. 15:39
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor ez ugyanaz a sztori, mint nálunk. Szerintem, de kívülről könnyű beszélni, jobb ha lelépsz, sokan szakítanak a szex hiánya miatt, mondd meg neki, hogy ez így neked nem jó, lépjen valamit az ügyben, ha nem lép, akkor hagyd ott. Jó irányba nem szokott változni a szex a kapcsolatokban, legalábbis én még nem hallottam ilyenről. Ha egy kapcsolatban leépült a szex, azt iszonyú nagy erőfeszítés helyrerakni.
2016. nov. 9. 15:59
 35/50 anonim ***** válasza:
Mutass má' képet.
2016. nov. 9. 16:51
 36/50 anonim ***** válasza:
azert ha 8 ora munka utan mar ugral, hogy faradt, akkor ott bajok vannak. En orulnek ha csak 8 orat kellene dolgoznom es szabadok lennenek a hetvegeim, de meg igy is naponta tudnek szexelni
2016. nov. 9. 17:42
 37/50 A kérdező kommentje:

Igen, en is mondtam neki hogy mas 12 orakat dolgozik gyarban. Szoval neki meg igazan jo. Raadasul ulo munkat vegez.

Erosen gondolkodom a szakitason. Csak nehez ez igy most nagyon :(

2016. nov. 9. 17:48
 38/50 anonim ***** válasza:
Cicalány! Engeded popsiba?
2016. nov. 9. 17:55
 39/50 anonim ***** válasza:
Nem kell tovább szenvedned cica. Majd én kezelésbe veszlek. Nyugi.
2016. nov. 9. 17:57
 40/50 A kérdező kommentje:
Koszi, de nem kerek a kezelesbol:D
2016. nov. 9. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!