Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adjuk meg a nőnek azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjuk meg a nőnek azt a szexben, hogy a legjobb legyen neki?

Figyelt kérdés
Fiatal 20 éves lány, dugni akar, írta is nekem. Kedvence a kutyapóz, és írta is hogy szeret szpni.
2016. nov. 8. 08:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Csajok írjatok tippeket, hogy nektek hogy a legjobb, vagy mitől , korral együtt. Köszi :)
2016. nov. 8. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint azt szeretem, amikor a párom elkezd nyalni a bugyin keresztűl, és úgy benedvesedek, utána lekerülhet bugyi, úgy nyajon, lassan kötözzön ki, majd úgy izgasson, majd egyszer csak rakja be, egyébként ezen kívűl cam sexelni szeretek...

L/22

2016. nov. 8. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
bocsika, elírtam L/23
2016. nov. 8. 08:39
 4/7 A kérdező kommentje:
bugyin keresztól?És csak csókolgat vagy nyal is?Én arra gondoltam, hogy elkezdem körülötte nyalni, és ha már a puncija következne, hirtelen váltok, pl felmegyek és a mellét csókolgatom, szopogatom a mellbimbóját, az jó ötlet?
2016. nov. 8. 08:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Csókolózás, finoman izgatás, majd határozottabban.

Utána nyaljon ki orgazmusig. Ezt követően szopom egy ideig, majd szex. Hátulról, vagy úgy, hogy a hátamon fekszem felhúzott lábakkal. A kitekert, extra pózokat nem szeretem, a szex nekem nem gimnasztika óra, hogy milyen figurákat lehet felvenni, meg mennyire tudom a testem természetellenes pozícióban tartani x ideig asszimetrikusan, miközben néha véletlen tán azt is érzem, hogy van bennem egy fa$z xD

2016. nov. 8. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor baj már nem lehet. Aranyos vagy. Csak tedd bele magad rendesen, ne légy önző. Ha véletlenül előbb elmennél, gondoskodj róla, hogy ő is befejezhesse.

Így biztosan a legjobb lesz neki is.

34/n

2016. nov. 8. 16:58
 7/7 anonim válasza:
Egyszerűen figyelj oda rá. Érezni fogod közben, hogy mi az a ritmus, póz, stb ami jó neki. Tudod a legtöbben ott szúrják el, hogy amikor a f...sz feláll, az ész megáll. Ennyi
2016. nov. 9. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!