Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok? Szoktatok camozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Szoktatok camozni?

Figyelt kérdés

Ismerőssel, ismeretlennel és így masztizni közben? Ha igen, milyen gyakran és mit szerettek benne a legjobban? :)

Normális válaszokat várnék lányoktól, ha kérhetném korral!

2016. nov. 8. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én elég soka szoktam, hetente minimum egyszer a chatrouletten + akinek ott összeszedem a skype nevét, azzal még szoktunk Skypeon is többször. Egyébkén nen nagy dolog, az arcomat is szoktam az elején mutatni, és általában úgy szoktam csinálni (nem csak magyarokkal, hanem aki tud angolul), hogy felrajzolok egy amőbát, és aki veszít, annak le kell venni eg ruhadarbot, ezt csak így izgatásként, majd mehet a cam sex, persze aki nyert az amőbában, az mondja, hogy it csinál a másik, ő pedig kedvére csinálhatja amit akar, én mondjuk tegnap zt kértem az egyiktől, hogy ketchuppal öntse le a farkát, azt mondta, hogy nem csinálja, de mikor azt mondtam, hogy akkor elnyomom, megcsinálta...
2016. nov. 8. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első vagyok 23/L
2016. nov. 8. 08:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Szuper válasz, köszönöm!! :)
2016. nov. 8. 08:48
 4/5 anonim válasza:
Varjuk a kimenetelt :) sok szerencset!
2016. nov. 9. 00:34
 5/5 A kérdező kommentje:
???
2016. nov. 9. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!