Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek/gondolatotok a Fiú-Lány, de fordított felállásról? Próbáltátok vagy próbálnátok?
Amikor a lány hatol be a fiúnak egy felcsatolhatóssal.
Lányok válasza érdekelne.
Nekem és a férjemnek ez a kedvenc vasárnap esti elfoglaltságunk, mielőtt a templomba mennénk. Ő is nagyon élvezi, én is szeretem őt kényeztetni, ráadásul felüdít az érzés, ahogy nyög alattam a párom. Minden férfinak ajánlom, aki szeretne egy kis új izgalmat az életébe, én a férjemen azt látom, hogy neki nagyon is kedvére való!
65 éves nő
Nagyon kipróbálnám,de a párom hallani sem akar ilyenről. Mondjuk már odáig eljutottunk,hogy kívülről simogathatom,masszírozhatom,volt,hogy már mutató ujjam első ujjperce becsúszott neki,de nem akart messzebbre menni. Hátha meggondolja magát egyszer. Pedig csak jót akarok neki,nem tudja miből marad ki.
Amúgy legbelül lehet,hogy vágyik rá,csak szégyelli,mert kijelentette,hogy ő nem b**zi, de azért mégis szereti ha ott "piszkálom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!