Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan gyakoroljak?
Üdv!
Nos, magányos korszakom élem és jelenleg nem is vagyok kész egy nőre, exem óta. Ám a kellemest a hasznossal összekötve, jelenleg 3 Fleshlight-ot tömködök, hogy még jobban kitoljam a "csúcsidőmet", felkészülve a következő barátnőre.
Kérdés, próbáljak meg minél hamarabb elélvezni, aztán mindig álljak meg, avagy ne próbáljak meg és csak lassítsak, ha közel a durranás?
Igazából az erős, gyors ingert akarom megszokni, saját véleményem ezért az első opció, de gyakorlottabb férfitársaim tanácsát szívesen fogadnám.
Mi az a fleshlight ? Egyébként ezt minek gyakorolni ? Csak nem mész el 1 perc alatt, én nem értem, a legtöbb spanom is 1 menet után befejezi az egészet. Az első nekem csak kb. 25 perc,tudom kevés de annál tovább nem bírom, de aztán még van pár lövet... Felesleges igazából csak ráizgulsz a témára, Csináld lazán a csajjal, szerintem lehetetlen nőn kívül úgy gyakorolni, hogy esetleg 1 percnél hosszabb eredménye legyen. Én is próbáltam még mikor csak 1-2 barátnőm volt de nem ment, aztán
-lazán
-sokszor
-sok különböző nővel
-ami segített,hogy kicsit kínoztam a makkomat mosás közben keményebben dörzsöltem,lehúzott fitymával hordtam ezáltal kevésbé érzékeny és ez nekem segített benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!