Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom magam visszafogni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom magam visszafogni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 l vagyok, sose volt még barátom, főként mert nem igazán vágytam az ezzel járó dolgokra, de pár hónapja csak azon jár az agyam, hogy le akarok feküdni valakivel, kívánom, vágyom a dologra. Csütörtökön elmegyünk kirándulni, de félek, hogy az első egyetemistának odaadom magam. Mit tegyek, hogy ez ne

Következzen be? Nem hiszem, hogy jó lenne elveszteni a szüzességem egy vadidegennel

2016. nov. 6. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem mész el és nem lesz semmi
2016. nov. 6. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
De jó lenne veled kirándulni ! ;)
2016. nov. 6. 22:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Semmi hasznos tanács?:(
2016. nov. 6. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Talán többet kellene társaságba járnod és személyesen ismerkedni, mert jó dolog a net, de a személyes érzéseket nem pótolja!

Első alkalomra egy idősebb, tapasztaltabb pasit ajállanék, aki gyengéd, figyelmes és nem azt használja ki, hogy már nagyon vágysz a szexre! Ami különben teljesen természetes ebben a korban ha egészséges vagy!

Több napos, ott alvós kirándulás lesz?

2016. nov. 6. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A maszturbálás milyen gyakori nálad? (Azt gyanítom nem űzöd. Pedig kellene.)
2016. nov. 6. 22:25
 6/11 A kérdező kommentje:
A kirándulás 2 napos lesz. A maszturbálás pedig elég gyakori, de már vágyom arra, hogy valaki hozzámérjen, bennem legyen.
2016. nov. 6. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki vágyik rá, amióta világ a világ. Van, aki ellen tud állni, és van, aki nem. Hogy melyik csoportba akarsz tartozni, az csak rajtad múlik.
2016. nov. 6. 22:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene azzal megalapoznod a jövőbeni híredet, hogy az első egyetemistával szexeltél! De Te tudod!
2016. nov. 6. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Részed legyen egy vaskos fütyiben :D
2016. nov. 7. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Esküszöm mintha én írtam volna az első felét. :D

Totál magamra ismertem, bár én 1 évvel idősebb vagyok. :D

A többi nek illik, én nem megyek csütörtökön kirándulni. :D

2016. nov. 7. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!