Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom magam visszafogni, mit tegyek?
18 l vagyok, sose volt még barátom, főként mert nem igazán vágytam az ezzel járó dolgokra, de pár hónapja csak azon jár az agyam, hogy le akarok feküdni valakivel, kívánom, vágyom a dologra. Csütörtökön elmegyünk kirándulni, de félek, hogy az első egyetemistának odaadom magam. Mit tegyek, hogy ez ne
Következzen be? Nem hiszem, hogy jó lenne elveszteni a szüzességem egy vadidegennel
Talán többet kellene társaságba járnod és személyesen ismerkedni, mert jó dolog a net, de a személyes érzéseket nem pótolja!
Első alkalomra egy idősebb, tapasztaltabb pasit ajállanék, aki gyengéd, figyelmes és nem azt használja ki, hogy már nagyon vágysz a szexre! Ami különben teljesen természetes ebben a korban ha egészséges vagy!
Több napos, ott alvós kirándulás lesz?
Esküszöm mintha én írtam volna az első felét. :D
Totál magamra ismertem, bár én 1 évvel idősebb vagyok. :D
A többi nek illik, én nem megyek csütörtökön kirándulni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!