Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csináltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Nő vagyok. És nagy vágyam,hogy kipróbáljam a fenekelést,és az anált.Van szexpartnerem,de ő nem vevő az ilyen dolgokra,én meg unom már a szimpla szexet.
Lányok,akik próbátak már a fenekelést,hol találtatok partnert? A párotokon kívűl.
Gondoltam a netre,de ha ti ott ismerkedtetek meg valakivel nem féltetek az illetőtől,hogy valami perverz,gyilkos?
Van hasonló sztoritok?
Fiúk véleményét is várom!!
2016. nov. 6. 15:59
1/5 anonim válasza:
Miért, ha élőben ismerkedsz meg valakivel, akkor mi a garancia arra, hogy az illető nem egy perverz, gyilkos?
Egyébként engem is izgat az ilyesmi. :D 24/F
2/5 anonim válasza:
En mar kiprobaltam a volt baratnommel. Eleinte ellenkeztem de aztan megnyugtatott hogy csak jobban fog szeretni ha megteszem mert ez a regi vagya. Eleinte furcsa volt de amikor lattam rajta mikozbe pofoztam (nem elmebeteg modjara) es csapkodtam a feneket es elevezte nagyon akkor megnyugodtam. Utana mar nem volt ezzel baj
4/5 anonim válasza:
Egyszer volt alkalmi kapcsolatom, itt az oldalon ismerkedtünk össze. Én is féltem, de előtte azért elég sokat beszéltünk, így ki lehet ismerni a másikat.
5/5 anonim válasza:
Exem is szerette a ha csapkodom a fenekét. Ha szereti szívesen csinálom :)
Amúgy én is vevő lennék rá, ha gondolod írj. :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!