Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen érzés az, mikor majd' szétdurran a farkatok egy nő láttán, akivel amúgyis szexeltetek már? Pl ilyenkor elborul az agyatok, vagy ilyesmi?
Nem borul el az agyunk, de mindenképpen olyan gondolatok keringenek benne, amik gátolják az épeszű cselekvést. Ilyenkor képesek vagyunk magunkból hülyét csinálni, mert "elolvadunk" a látványtól.
Ha szétdurran a farkam, akkor annak másnap lesz következménye. Erősen szúrni, nyomni fog. Szerencsére erre van megoldás, de aki direkt húzza a mézesmadzagot, az már-már felér egy kínzással :)
Elég furcsa. Volt egy konkrét eset, amikor az exem egy egész napig izgatott, aztán nem történt semmi. Este még elmentem bulizni, de nem ittam mert én vezettem.
Egész este szédültem, a végén már kicsit halucináltam is, pisilni is alig tudtam. (Csak nézz meg egy kutyát, amikor kanos)
Éjszaka amikor hazamentem, kb 5 mp alatt el is intéztem magamat.
Volt egy másik eset is, amikor annyira fel voltam izgulva, hogy anélkül elmentem hogy hozzá értek volna a szerszámomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!