Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból bajom jogilag ha a buszokon mindig alányúlok a nőknek, vagy úgy intézem hogy véletlen a cicijükhöz érjek? 23/f
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 15:54
11/20 mikeXxX válasza:
Pont egy ilyen asshole-t ütöttem ki a buszon :) !
12/20 A kérdező kommentje:
Attól nem félek hogy elvernek. Egy nővel talán még elbírnék. Csak bíróságra ne járkáljak néhány lengén öltözött pitsa miatt.
2016. nov. 4. 21:15
13/20 anonim válasza:
Remélem egyszer a te mogyoródiat is megmarkolja valami kanos, kigyúrt, kopasz meleg srác. :) Komolyan nem merül fel benned a kérdés, hoyg ez miért gáz? Az hogy tetszetene, ha a jövőbeli lányodat markolásznák, vagy a feleségedet, vagy esetleg édesanyádat?
14/20 anonim válasza:
Szemét vagy, remélem egyszer belefutsz egy felháborodott apába, fiútestvérbe vagy férjbe és eltörik mindkét kezedet.
15/20 mikeXxX válasza:
Szerinted Mike nick névvel nő vagyok ? Ismét csak gratulálni tudok !
16/20 anonim válasza:
Szia psita vagyok 22 éves és kopasz. ha gondolod megmarkolászlak cicafiu :3 gyere a buszomra, fogd meg a sebváltóm!!
17/20 anonim válasza:
Nem a nők vernének meg te gyökér, hanem bármelyik pasi aki segítene nekik.
18/20 anonim válasza:
Szar lehet hogy utoljára 9 hónaposan voltál nőbe....
19/20 A kérdező kommentje:
Amiatt sem aggódok, hogy majd a nők segítségére sietne valaki, mert nem fognak.
2016. nov. 5. 14:12
20/20 anonim válasza:
igen.pl perbefognak szexuális zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!