Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire gáz az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz az, ha egy lány köldök fétises? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Totál bejön, nekem a köldök. Szeretek -vagy sokszor csak szeretnék- foglalkozni a fiúk köldökével, ami nedvesre felizgat. Sokszor úgy tapasztalom, hogy sokan ezt nem szeretik. Nekem az is király, ha a fiú a foglalkozik az enyémmel, még orgazmusom is van tőle. Csak én siklottam ennyire ki, van van más is ilyen?

2016. nov. 3. 09:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem gáz, sőt... nekem álmaim nője lehetnél :D Én is azt tapasztalom, hogy a lányok se nagyon díjazzák az ilyesmit, pedig nagyon bejön nekem is ez.
2016. nov. 3. 09:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Már olvastam itt hasonló kérdéseket, ha az nem a te kérdéseid voltak akkor nem vagy egyedül.. Szerintem minden embert más izgat.. Nekem pl az exem pocak mániás volt szerette ha egy lánynak szép hasa pocija van.. Mostani párom meg mell mániás.. Én még tökre be pörgök mikor meglátom boxerban a kérek fenekét egyszerűen imádom a seggét.. 22 L
2016. nov. 3. 09:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem gáz!

Egyszerüen imádom ha egy lánynak szép hasija, köldöke van. Én tapasztalatból tudom hogy a köldököm izgatása hihetetlenűl aktívan izgató tud lenni, személyszerint nekem sokkal nagyon, erősebb az orgazmusom ha a beteljesülés idején a köldökömet nyalogatják.

Biztos vagyok abban hogy ezzel Te is így vagy, és ha egyszer szerencsém lesz egy ilyen lányhoz, maximális vággyal elégítem ki eme "fétis"-ét :)

2016. nov. 3. 10:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Az enyémmel azt teszel amit akarsz
2016. nov. 3. 10:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz, sőt, nekem is kifejezetten bejön a köldök akár az enyémet izgatják, vagy ha én izgathatom másét. Jó tudni, hogy van még más is így ezzel :)
2016. nov. 3. 11:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Tuti hogy pasi a kérdező! Egy olyan lánnyal nem találkoztam még aki ezt élvezné! Viszont már nem egy pasitól hallottam hogy erre izgul
2016. nov. 3. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
A tormába esett féreg is azt hiszi, hogy az a legédesebb, mert mással még nem volt dolga. Nézzed a youtube-ot! Teli van ilyennel, még még ilyenebbekkel!
2016. nov. 3. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Elég érdekes, de mindenki másra izgul. Szerintem mindenkinek megvan a maga perverziója.
2016. nov. 3. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Elég undorító tudod mennyi piszok baktérium féreg van ott? fúj.
2016. nov. 3. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az ilyet, egyáltalán nem gáz! 28F
2016. nov. 10. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!