Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex elott szolni hogy borotvált puncival gyere?
Csak így "figyu már Margit, szedd le a dzsumbujt a varázskapud körül" elég bunkóság lenne.
Talán kérdezz rá, hogy ő hogy szeretné a tiédet látni. Aztán rákérdez ő is arra, hogy te hogy szeretnéd. Vagy nagyon óvatosan hozd fel a témát. Ha szeretitek egymást, akkor nincs tabu.
De te most lány vagy, és ezt közölte a pasid, vagy fiú, és ezt tervezed közölni a lánnyal?
Ha az első, akkor sztem ne is menj sehova, és ne is beszélj vele többet, akkor jársz a legjobban. Ha a második, akkor tirpák vagy, ne tedd.
Varázskapu.. ez tetszett..xDDD :'D
Amúgy szerintem az emberek (talán mondhatom azt) nagyrèsze leszedi első alkalommal..mert fontos nekik az első benyomás..megfelelèsi kènyszer is akár..blabla^^ Persze van aki nem,mert úgy szereti,vagy èppensèggel fazonra van vágva neki.. xD
Szerintem egyik vèglet sem tragèdia. De ahogy te előadtad most ezt itt nekünk..hát első megnyilvánulásom az volt,hogy: Ezt a tirpákot:D ahogy előttem is mondták..
Ilyen után tudod ki menne bele másba xD
Meg basszus...a tálalás nem mindegy:'DD gondolkozz.
23/l
Bunkó vagy Bugsy.
A csaj alapból halál ideges, a legjobban akar kinézni, mindent megtesz, és akkor még kapja ezt is tőled, vagyis 80szor fogja leszedni a szőrt, nehogy valami maradjon és ki lesz akadva, hogy biztos nem felel meg, bármit mondasz.
Amellett baromira ki lesz sebesedve a sok borotválástól, szóval te szívod meg, mert olyankor dörgölőzni a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!