Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányitottam a szüleimre, Normális ami utána történt?
Figyelt kérdés
Véletlenül rányitottam a szüleimre szex közben, épphogy csak egy pillanat volt aztán gyorsan vissza csuktam az ajtót
és hülye kifogásokkal próbálták kimagyarázni hogy nem az történt amit láttam :D
nem értem, miért magyarázkodtak? 18 éves lány vagyok több barátom is aludt már is szóval gondolhatták volna hogy tudok az ilyesmiről
2016. nov. 2. 18:30
1/17 anonim válasza:
Szegény/ek :D. Normális. Én még sosem nyitottam rájuk (hála az égnek).
3/17 anonim válasza:
Miért ne magyarázkodtak volna? Nekik is kínos volt.
4/17 RRR válasza:
az
irtó ciki nekik,,,,hagyd rájuk és kész
5/17 anonim válasza:
Mondjuk a kopogás nálunk alap....
6/17 A kérdező kommentje:
csak furának tartom hogy miért kell magyarázkodni, meg miért hozták szoba akkor inkább ne mondtak volna semmit se
2016. nov. 2. 20:43
7/17 icu75 válasza:
Én biztos nem magyarázkodtam volna hanem azt kérdeztem volna hogy : édes lányom 18éves korodra nem tudod hogy illik kopogni ha zárva van az ajtó?
8/17 anonim válasza:
Èn nem nyitottam mèg rájuk, viszont egyszer mèg kislány koromban találtam egy doboz gumit ès megkèrdeztem Apát, hogy ez micsoda, Ő meg rövid gondolkozás után rávágta, hogy szívbarát porszivózsák :D :D
9/17 A kérdező kommentje:
azt hittem alszanak reggel volt mielőtt mentem suliba és késésben voltam csak azt akartam kérdezni hol a kulcsom :D
2016. nov. 2. 21:41
10/17 anonim válasza:
Nem mentség. Akkor is kopogni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!