Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában csak úgy tudok este elaludni ha orgazmusom van előtte. Ez normális?
Figyelt kérdés
Másképp nem megy az elalvás.2016. nov. 2. 14:17
2/10 anonim válasza:
persze. nekem is vannak ilyen napjaim...
3/10 anonim válasza:
Neha en is alomba naszturbalom magamat.
4/10 anonim válasza:
Tehát minden este lefekvés előtt ki*ered a péniszed?
5/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.. :)
2016. nov. 2. 17:50
6/10 anonim válasza:
Normális. és 3 hónapja vagyok szingli, egyre nehezebben megy az alvás esténként.
25/L
7/10 anonim válasza:
Fiúknál és lányoknál is normális. A napi stressz levezetése. De akár zuhany alatt is teheted, vagy fürdéskor. És akkor a nedveiddel se lesz gond, ha esetleg nagyon megáradnál 😇
8/10 anonim válasza:
Reggel jobb, mert koncentrációsabb leszel.
9/10 anonim válasza:
Érdekes, amit mondasz. A férfiakra abszolút jellemző, engem ólmos álmosság fog el, és komoly gondot okoz, hogy ébren maradjak orgazmus után, pedig az eddigi párjaim általában igényelték.
Most elgondolkoztam. Lehet, hogy a nők ebben is azonosak a férfiakkal, csak még nem sikerült rendesen kielégítenem őket?! Ajjaj!
10/10 anonim válasza:
Akkor te ideális nő vagy, mert téged nem zavar, ha a pasi rögtön elalszik.
Ha meg épp magányos vagy. akkor hason fekve csináld az ágyban, és akkor az ujjadat sem kell kivenned, úgy alhatsz el. Belegondoltam és komoly cukiságfaktort érzek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!