Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok és ti hogyan vélekedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és ti hogyan vélekedtek az orálról?

Figyelt kérdés
Ha ti megtestitek akkor a fiú is tegye meg? És ha nem teszi meg, mert megalázónak érzi, de ti megcsinaljatok? (Én igen is szeretek nyalni)

2016. nov. 1. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálam alap az orális szex oda-vissza!!! Ha Ő nem akar puncit nyalni ne várja el hogy én meg szopjak.. Ennyi. 22 L
2016. nov. 2. 08:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Fiú megalazónak a nyalást? Ilyet meg nem hallottam. Max önző vagy lusta vagy béna hozzá. Én imadok nyalni is meg cumizni is.
2016. nov. 2. 09:13
 13/16 anonim ***** válasza:

El nem tudnék képzelni egy együttlétet akár a párommal akár idegennel orális kényeztetés nélkül!

25/L

2016. nov. 2. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Van olyan férfi, aki megalazonak érzi,es egyáltalán nem.

Azok általában önző senkiháziak."

Miért lenne önző senkiházi aki nem akar nyalni te paraszt? Indokold már meg. De gondolom akkor Szerinted az a csaj is az aki nem akar szopni.

Egyszerűen undorítóak vagytok, ahogy itt nyaliztok, hátha a csajok rátok írnak.

2016. nov. 2. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:

én szertek szopni.

nyilván egy darabig türném a nyavajgását,de ha semmi akkor lapát(ha megalázónak érzi akkor pláne)

olyan fiúval szeretném leélni az életem akivel minden klappol a sex is.

2016. nov. 2. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:

"Miért lenne önző senkiházi aki nem akar nyalni te paraszt? Indokold már meg. De gondolom akkor Szerinted az a csaj is az aki nem akar szopni.

Egyszerűen undorítóak vagytok, ahogy itt nyaliztok, hátha a csajok rátok írnak."

#14 azt kifelejtettem, hogy az illető fordítva viszont elvarja.

Te parasztozol engem öreg, szemmel láthatóan egy megkeseredett, rosszindulatú, senkiházi, sötét bunkó vagy.

Nem szokásom ott kuncsorogni a punciert, ne magadbol indulj ki. ;)

Mindössze elmondtam a véleményem, egy kérdésre.

2016. nov. 3. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!