Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mire vágyik leginkább?
Figyelt kérdés
nem csak szexre gondolok!2016. nov. 1. 15:04
11/37 anonim válasza:
Egy olyan társra aki odaadó, figyelmes, őszinte, hűséges, aki támogat, és motivál (szerintem ezek alap dolgok) és lehessen vele hosszú távra tervezni, közösködni, mert lassan családot szeretnék!
-egy kiadós szexre (nem CSAK szexre)
-több pénzre
-több szórakozásra
-utazgatásra
Üdv egy 25 éves gondoskodó, odaadó lány :)
12/37 anonim válasza:
Nyugalomra. Egeszegesnek lenni. Egy kicsit nem faglalkozni semmivel. Gyereket szeretnek, boldog csaladot.
14/37 anonim válasza:
Én arra vágyom a leginkább, hogy egyszerre 2 nővel lehessek!
26F
16/37 anonim válasza:
Egy nagy kád melegvízre, azután egy hatalmas alvásra, egy nagy és kényelmes ágyban ! :D
17/37 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatra egy olyanlánnyal aki megbecsülne és nem csalna meg!
18/37 anonim válasza:
Pettingelni meg csókolózni egy szűz lánnyal. :$
19/37 anonim válasza:
Én egy kedves aranyos lányra, akin érezném, hogy még igazán tud szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!