Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez hasonlóképpen, vagy csak nekem vannak ennyire elkorcsosult nézeteim?
23/F vagyok, és egyáltalán nincs szükségem nők társaságára, a szexet kivéve, ami viszont megoldható bármikor egy kis pénzért cserébe. Párkapcsolatban el nem tudnám magamat képzelni, a hideg is kiráz tőle, ha rágondolok. Beszélgetni se szeretek velük igazán. Érdekes módon az idősebb nőkkel(+40) viszont könnyen szót értek.
Nem nézek ki rosszul, sportos vagyok, szóval könnyen szerezhetnék magamnak barátnőt, ha akarnék, de valamiért nem akarok. Nem a nőket hibáztatom, csak egyszerűen nem értem, hogy mi lehet velem a baj?
FALLOSZ XDDDDD EZ K.VAJÓ :D
A kérdésedre valaszolva: en no vagyok,de mielott nem jottem ossze a parommal annyira el se tudtam magam kepzelni egy kapcsolatban,hogy az hihetetlen.
Nem lehet hogy felsz a kotottsegektol? Vagy hogy mondjuk unatkozni fogsz a kapcsolatodban?
El se hittem volna de 5éve egyutt vagyunk,van egy gyerekunk es osszehazasodtunk 3hete. Szerintem nincs veled gond,de egy próbát megérne,nem?
Nem csak magad szerint vagy korcs! Valószínűleg alkalmatlan vagy a párkapcsolatra! Én soha nem voltam még fizetőszolgálattal! A férfiasságom végét jelentené számomra! A szánalmasságom kezdetét! Hogy nem bírok egy nőt meghódítani! Valószínűleg nagyon felszínes ember vagy! De ne itt kérdezgess, mert itt mszinte mindenki zakkant! :-)
Menj el pszichológushoz!
Szerintem semmi probléma nincs ezzel. Csatlakozom az elöttem szólókhoz egyszer majd jön egy szép lány ,aki megdobogtatja a szívedet VISZONT akkor sem kapcsolatra fogsz vágyni ,hanem arra a lányra és egy vele lévő kapcsoltra ;)
De szerintem ez valamilyen szinten jobb is mert akik kapcsolatra vágynak azok hajlamosabbak lejjebb adni. Amint meglátnak valakit és egy kicsit is szóba jöhet ,akkor fejvesztve rohannak aziránt a személy iránt. Bár ez leginkâbb a nőkre jellemző, mert ha nincs mellettük valaki akkor azt hiszik ,hogy nem érnek semmit kell a megerősítés. De náluk sem mindenkinek ,én is lány vagyok és nem vágyom kapcsolatra.
Szóval kérdésedre válaszolván: igen vannak(csak kevesebben mint azok kik vágynak kapcsolatra). :)
Remélem érthetően fogalmaztam meg a mondandómat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!