Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más helyes pasi is így használja ki a külseje nyújtotta előnyöket?
Figyelt kérdés
Helyes pasi vagyok és az átlagos vagy csúnyácska lányokkal szoktam dugni. Egy szép lány macerás, viszont ezek a lányok örülnek, hogy helyes pasival lehetnek együtt.
Persze nem akarok velük párkapcsolatot, csupán alkalmi szexre kellenek, néhánynak még így is megfelel.
Más is így csinál? Nem tagadom, jót tesz az egómnak, hogy a szemükben én számukra elérhetetlen lennék mégis leereszkedem hozzájuk.
2016. okt. 29. 18:19
13/22 A kérdező kommentje:
Nők vagytok?
2016. okt. 29. 19:20
15/22 anonim válasza:
nekem az a gond ezzel, hogy nem olyan jó így a szex. elég kiábrándító tud lenni. ott fekszik mellettem a nő és mindegy, hogy megölelem vagy sem, mert nem igazán számít neked. persze elélvezni jó. de úgy az egész nem az, amit keresek.
16/22 anonim válasza:
Ezért jut nekem annyi szép lány átlagos pasasként:)
17/22 anonim válasza:
ez alapján azért én is megnéznék a kérdezőről egy képet, csak úgy kíváncsiságból :D (20,L)
18/22 anonim válasza:
Azért én is kíváncsi lennék, hogy mennyire vagy jó pasi ;) 23/l
19/22 anonim válasza:
Az 5-ös írhat nekem.
A kérdezőnek nem a kinézetével van a baja, hanem a világlátásával és a hozzáállásával.
20/22 anonim válasza:
Azért rossz lehet neked... én nem tartom magam nagyon helyesnek - bajom sincs magammal - de sosem volt macerás egy szép lány sem. Szerintem csak te állsz máshogy hozzá különböző lányokhoz, ezért érzékelsz különbséget.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!