Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, hogy műanyag nő szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Szilikon cici, popsi és az arcom is kés alá vetném szépítés gyanánt. Olyan szeretnék lenni, mint a példaképem: Blondie Bennett.
Van tisztességes munkám, nem vagyok prosti, kérlek ne bombázzatok idióta privátokkal.
2016. okt. 29. 14:34
11/32 anonim válasza:
Nem prosti,de prosti kinézete van...
12/32 A kérdező kommentje:
A férfiak mindig megbámulják, sőt el is tartják, mint egy hercegnőt.
Én dolgozom, engem nem kell eltartani, csak hozzá hasonló álomnő lennék.
2016. okt. 29. 14:55
13/32 anonim válasza:
Hát ez a Blondie Bennett tényleg egy borzalom, egyáltalán nem leszel álomnő a férfiak szemében (és úgy látom, ez a vágyad). Plasztikáztatás után is lehet ízlésesebben kinézni, mint ez a műanyagbaba.
14/32 anonim válasza:
Csináld ami Neked jó, sz.rd le h mas mit gondol.
15/32 anonim válasza:
Egy, hogy nem tetszik, kettő, hogy ez által a testeddel azonosítod az egész lényedet, tehát csomagolás hiába lenne meg, ha belül nagyon sivár a gondolkodásod. Már pedig, ha ilyet tennél, akkor nem lehetsz más gondolkodású. :)
17/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok leszbikus.
2016. okt. 29. 15:16
18/32 anonim válasza:
Tényleg csináld azt amit akarsz. Ha ùgy jobban tetszenél magadnak. Én is tervezek plasztikai műtétet.
19/32 A kérdező kommentje:
Kényelmetlenül érzem magam a nagy mellű nők társaságában. Sőt, egy jelentéktelen senkinek. Ezért akarok hatalmas melleket.
2016. okt. 29. 15:40
20/32 anonim válasza:
dehát ő iszonyat ronda ba.zdmeeeeeeg 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!