Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik nektek miért nem számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek miért nem számít megcsalásnak ha biszex barátnőtök lánnyal van?

Figyelt kérdés
Nekem is azt mondta a barátom hogy neki nem megcsalás azt teszek lánnyal amit csak szeretnék csak mondjam el neki... De nem értem a dolgot
2016. okt. 28. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kapcsolat és kapcsolat között is van különbség. Ezért is fontos, hogy hasonló legyen a két fél értékrendje, és már az elején fektessék le a szabályokat.

Egy biztos: ha valaki érzelmileg és fizikailag (szexuálisan) is mással van, az mindenkinél megcsalás. De innentől kezdve rengeteg értelmezése lehet a megcsalásnak.

Van, aki számára az érzelmi megcsalás is megcsalás. Van, aki szerint meg nyugodtan lehet flörtölni, ameddig nincs fizikai kontaktus, addig nem megcsalás.

Aztán van, aki szerint a "sima" szex belefér, ha nincs benne érzelmi töltet. (Mondjuk ez kicsit inkább a nyitott kapcsolathoz hasonlít szerintem.) Van, aki szerint meg nem. Nem vagyunk egyformák.

Biszex pasi vagyok, alapvetően úgy vagyok vele, hogy mind a szex, mind az érzelmi hűtlenség megcsalás, de volt olyan barátnőm, aki ő maga unszolt, hogy pasizzak, elvégre ha csak szexelünk, az nem megcsalás, őt meg kifejezetten izgatja, ha pasihoz megyek. :D

2016. okt. 28. 12:42
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem tud megdugni, az meg, hogy nyaljátok meg ujjazátok egymást, az rohadt tutajos dolog...
2016. okt. 28. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Hat ha csak szexualisan kell neki a lany nem tartom megcsalasnak viszont annyi keresem lenne hozza hogy akkor mar ugy csinaljak hogy enis lassam mert mindig is izgatonaktalaltam ket lanyt egyutt viszont szexualisan enis kivancsi vagyok fiura igyis hogy van baratnom. 23 f
2016. okt. 28. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem is baratom azt mondta a kapcsolatunknelejen h az kicsit se zavarja ha lannya vagyok. Aztan nem reg kijelntette h ot ez meg is zavarna :D

En ezt nem ertem annyira...egyik pillanatban zavarja maskor meg nem :D

2016. okt. 28. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez egyedül akkor nem számít megcsalásnak, ha közben velem is megcsalják egymást, lehetőleg egyszerre.
2016. okt. 28. 19:36
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Mert a pasik hülyék, és nem hiszik, hogy"csak egy csaj" helyettesítheti őket addig, amíg le nem cserélik őket egy nőre.
2016. okt. 28. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!