Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan hogy nem lehet élni szex nélkül? Mert valamikor úgy fogalmaznak hogy "szükséglet", de ez szubjektív. Valakinek szükséges a szex, valakinek nem.
"Senkit sem dugtál meg eddig annyira, hogy imádjon, és te imádd nézni ahogy élvezi, ugye?"- Szűz vagyok.
"Most pedig megpróbálod jó dolognak beállítani, azt hogy veled senki sem akar szexelni :D"- Én sem akarok. (De nem tudom hogy valaki akar-e.)
"A legtöbb ilyen ember azért nem szexel, és vallja azt a nézetet, hogy neki ez nem is kell, mert nem is tudná megkapni senkitől, mivel senki se kíváncsi rá."-Ez nem igaz. (A japán kamikázék is ideológiai okok miatt cselekedtek, így van ez bármivel)- Megtudnám kapni, de minek? (Okos ember más kárán tanul, buta ember saját kárán h@lye ember saját kárán sem)
"Kár erőlködnöd. Ideje magadba nézni, ahelyett hogy mindenféle baromsággal hitegetnéd magad :)"- Milyen baromság?
Testi érzelem? Erről eddig nem hallottam de legyen.
Igazság szerint csak sajnálni tudlak kedves kérdező mert ezekszerint egyszer sem volt még részed jó szexben (már ha volt valaha is) .
nekem nem szükséglet, hanem nyűg.
mondjuk evés nélkül is elég sokáig elvagyok.
vannak persze szükségleteim: víz, koffein és nikotin.
Komolyan kicenzúráztad a "hülye" szót?
Tényleg csak sajnálni lehet téged, mert sosem volt részed jó szexben, sőt... még semmilyenben sem.
Csókolóztál már valaha olyan nővel akibe szerelmes voltál? Szerintem még ilyen sem történt, és így állítod hogy te nem kívánnád.
A szex nem játszik szerepet a létezés fenntartásában?
Ennél nagyobb hülyeséget nem nagyobb mondhattál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!