Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szeret engem orálisan kényeztetni. Pedig nagyon igénylem. Mit tehetnék?
A barátom egyszerűen sosem csinálja nekem. Hiába kérem rá, utalok rá hogy szeretném.
Nagyon hiányzik, egyhangú így a szexuális életünk sajnos.
Ne haragudj, de nincs benned tartás? Ne szolgáld már ki ennyire! Mi vagy, a rabszolgája?
Nem hiszem, hogy szeret téged, jó, hogy használjhatja a testedet és kész! Ne haragudj,de ha egy férfi szeret téged, akkor nem használ ki és odafigyel a te igényedre is, sőt, számára fontosabb, hogy te érezd jól magad!
Az, hogy beveszed a szádba a nemiszervét...hát nem tudom, mit mondjak, gondolom ilyen 14-17 év körüliek lehettek, kicsit gondolkodj el ezen, hogy továbbra is a szex-bábuja akarsz maradni vagy sem...
Nem vagyok büdös, ez biztos :)
Idősebbek vagyunk.. :)
1; esetleg franciátva egyszerre kölcsönősen?
2; attól mert követelőzik, neked nem kötelességed csinálni neki
3; ahogy vannak szopni nem szerető lányok, úgy vannak nyalni nem szerető fiúk... Ezt vagy megszokod, vagy megszöksz
Vagy keresel kiegészítőként egy hapsit, aki teljesíti ezt a vágyad! ;-)
Ismerek is ilyet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!