Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm van, de ki szeretnék próbálni egy prostit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 éve van barátnőm, nagyon jól meg vagyunk, de mindig is érdekelt, milyen lehet elmenni egy idegen, fullos nő lakására, azt tenni vele amit akarok (ésszerű kereteken belül) kifizetni és távozni. Azon gondolkozom, lassan megjátszok egy ilyet, egyszeri alkalom lenne, ez biztos, de emiatt nem akarok szakítani egy teljesen jól működő kapcsolattal. Szerintetek durva megcsalás lenne ez? Mit tegyek?2016. okt. 27. 00:20
1/17 anonim válasza:
Szólj a barátnődnek, hogy kérjen tőled pénzt :D
2/17 anonim válasza:
Vele nem tudod ezt megbeszélni?
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem lesz jobb, mint a csajoddal, de ez csak egyéni vélemény..
4/17 anonim válasza:
Hívj fel egy prostit. Esetleg csináljátok hármasban.
nehogy már egy nő miatt megfossz magadtól valamit.
N.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mindig is csodáltam ezeket a "beszéljétek meg" felvetéseket ilyen témákban.. Van olyan lány, aki megértené, hogy mással akarok szexelni? :D
2016. okt. 27. 01:10
6/17 anonim válasza:
Persze hogy van. Az én párom például.
7/17 anonim válasza:
Én is benne vagyok a hármasban és nem vagyok monogám. ha tudod hogy erre nem nyitott a barátnőd akkor csináld titokban. Ha úgy ismered hogy nyitott akkor vesd fel ötletnek.
9/17 anonim válasza:
Szakíts vele, aztán úgy kur_ázol ahogy akarsz. Vagy dugd meg az 57%-os trollt, aki mindenhova írogatja a hülyeségeit, biztos hiánya van megint.
10/17 anonim válasza:
Kérdező nem lenn egyszerűbb a barátnőddel szerep-játékozni?
Egyébként én a csajod helyében tuti szakítanék.
Amúgy te mit szólnál hozzá,ha a barátnőd menne el férfi prostihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!