Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az első, vagy csak a második (harmadik, sokadik) randin hozzam szóba a szexet?
Biztos velem van a baj, de nekem úgy szokott lenni szex az első-második-harmadik randijaim környékén, hogy előtte SZAVAKKAL egyáltalán nem is beszélünk a szexről.
Tudod kedves kérdező, annyi a nagy trükk, hogy vagy felhívod magadhoz a lányt a randi végén, hogy még kicsit iszogassatok és beszélgessetek egymással, vagy pedig amikor hazakísérted, akkor felkéreckedsz hozzá "mosdóba" és így jutsz fel a lakására.
Az ismerkedés általában nem úgy zajlik, hogy a felek megbeszélik egymás között, hogy "na akkor ma este szexelünk". Mivel te vagy a férfi, ezért neked kell az felé terelni a történéseket, hogy végül szex süljön ki belőle, szavak nélkül. Én rendszeresen így szoktam.
Az se biztos, hogy lesz második vagy harmadik randi. :)
Találkoztam kb 25 lánnyal az internetről és ebből 5 volt akivel 2szer vagy többször is találkoztam.
Úgyhogy csak nyugi... előbb legyen 2 randi. Az első randi nem jelent sokat, akkor látjátok egymást először.
Mivel cseteltek szerintem erre óvatosan rákérdezhetnél, hogy valójában neki mik a tervei...
A szexet mint témát felhozhatod látva azzal is mennyire érti a poénokat mennyire simul a dologhoz vagy éppen elutasító végtére is ezekből már tudsz következtetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!