Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves lányok, benneteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok, benneteket mivel szoktak befűzni, elcsábítani a 30+ férfiak?

Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 17:58
1 2 3 4
 11/31 mikeXxX ***** válasza:
Bocsi 7#
2016. okt. 25. 19:15
 12/31 anonim ***** válasza:

nekek sincs puhos testem, de mégsem veszem észre, hogy 37 évesen kellenék :)

(a pénz az más kérdés, marha jól keresek, és látom, hogy ez imponál is, de ez meg engem taszít)

2016. okt. 25. 19:25
 13/31 anonim ***** válasza:
Én 21 vagyok,és 31 a "korhatár" nálam.Nem kor függvénye hogy ki tud elcsábítani,amíg nem túl öreg hozzám,mert onnantól mindegy mivel próbálkozik.Aki belefér,az pedig a mosolyával,személyiségével és kisugárzásával kell hogy elcsábítson.A pénztárcája/kocsija nem oszt,nem szoroz. 21/L (Nem kérek privit,van párom.)
2016. okt. 25. 19:29
 14/31 anonim ***** válasza:
Nos en 97 kg vagyok es 173 cm. Nem kifejezetten sportos alkat, de nem is egy Lagzi Lajcsi fenykoraba. Milliomos se vagyok (tanar vagyok). 39 multam. De azert siman leakasztok havonta egy huszoneves vekony jo csajt. Szoval... valami van abban hogy a duma es a stilus sokat segit.
2016. okt. 25. 19:35
 15/31 anonim ***** válasza:
Jah, hát sokan buknak a tanárbácsi szerepjátékra... :P
2016. okt. 25. 19:41
 16/31 anonim ***** válasza:
@14-es: és hol akasztod le őket? :) Én nem iskolában tanítok, ahol rohangálnak a 20-on éves jócsajok :)
2016. okt. 25. 19:42
 17/31 anonim ***** válasza:
Érdeklődnék, hogy a kedves 30+-os pasik miért 20 éves csajokra hajtanak, és miért nem a saját korosztályukból ismerkednek? Hogy esetleg egy értelmes, tartalommal teli kapcsolat is összejöjjön. Mert valóban a huszas csajok teste még feszes (már amelyik nem egy zsírdisznó), de én 35 éves nő létemre százszor jobban tartom magam, mint a korombeli társaim, és fiatalos, vicces, egzisztenciával rendelkező, önálló nő vagyok, és nem találok egy értelmes, vicces, korombeli pasit, mert azt látom magam körül, hogy a fiatal csibéket hajtják, és éretlenek 35-40 évesen is. Egy 25 éves pasival jobban el tudtam beszélgetni, mint egy 35 évessel. Érhetetlenül felfordult a világ számomra...
2016. okt. 25. 21:16
 18/31 anonim ***** válasza:

Vegyük sorra, már ha nem csak az érdekel, hogy TE miért nem találsz.

Egyrészt, mert mikor te meg a kordbeli pasik huszonévesek voltak, akkor te a harmincas pasikra buktál, ők meg rád, de hiába. Most már megkapják azokat a huszonéves csajokat, akik régen nem foglalkoztak velük.

Másrészt a dolgok fordítva is így működnek, egy 25 éves lánnyal jobban el lehet beszélgetni, mint egy 35 éves nővel, mert vidám, mosolygós, nem panaszkodik és nem siránkozik.

Harmadrészt te is azt mondod, hogy te ugyan nézel olyan jól ki, mint 10 évvel ezelőtt, de nem ez a jellemző.

Te fiatalos vagy, ők fiatalok.

Te vicces vagy, ők nevetnek a pasi viccein, nem a poén miatt, hanem azért aki mondja.

Neked van egzisztenciád, és valószínűleg elvárod, hogy a férfira ilyen téren is felnézhess. Neked sok olyan pasi sem lenne jó, aki egy fiatalabbnak igen, (szigorúan csak egzisztenciális szemszögből vizsgálva), és aki neked jó, az rengeteg másnak is megfelelne, ergo nagy a konkurenciád.

Az viszont jó, hogy önálló vagy, mert ezek a fiatal lányok sokszor olyan pasit keresnek, aki mögöttük áll, támaszt nyújt nekik és ezért rettentően hálásak tudnak lenni, a pasi meg büszke magára.

A világ pedig szerintem nem most fordult fel, a nagy vagy dédszüleink ezeken a korkülönbségeken nem botránkoztak volna meg, az egykorú párok csak az utóbbi évtizedekben lettek ennyire általánosak, most meg egyre nagyobb a sokszínűség.

2016. okt. 25. 21:47
 19/31 anonim ***** válasza:

"Érdeklődnék, hogy a kedves 30+-os pasik miért 20 éves csajokra hajtanak, és miért nem a saját korosztályukból ismerkednek? "

Jellemzően a saját korosztályomnál ismerkedem 30-35 közötti nőkkel, de mostanában kezdek rájönni, hogy nem értem, mit szeretnének az életben, családot nem, megállapodni nem, azt meg végképp nem, hogy milyen férfit (és itt nem azt értem, hogy én nem kellek nekik, van ez így, de a környezetemben lévő szingli 30+ hölgyek 99%-a már teljesen berendezkedett erre az életmódra, és nem igazán nyitottak semmire).

2016. okt. 25. 21:56
 20/31 anonim ***** válasza:

"Te vicces vagy, ők nevetnek a pasi viccein, nem a poén miatt, hanem azért aki mondja. "

Mondjuk én élek halok a jó humorú nőkért, és a hideg kiráz azoktól, akik nevetnek az összes viccemen, de látom a szemében, hogy nem érti :)

2016. okt. 25. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!